Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: ´77 el 21 Jan 2017 a Sala NauB1 de Granollers (Barcelona - ) // Heavy Punk Hardcore

Grasland Sinners

El concert es portarà a terme el dia 21 Jan 2017 a les 22:00:00. Adreça: Carrer d´Enric Prat de la Riba, 77, 08401 . Població: Granollers (Barcelona - ).

Més informació: http://www.granollers.cat/noticies/cultura/quimi-portet-green-valley-delafé-nueva-vulcano-’77-mazoni-el-petit-de-cal-eril

’77 ’77 ha estat un dels grups de rock més important de la península en aquest 2015; van anunciar el seu fitxatge amb Century Media amb qui van publicar el seu aplaudit “Nothing’s Gonna Stop Us’ a tot el món i es van embarcar en una extensa gira europea de presentació que els va portar a tocar amb bandes com Michael Schenker, Dead Lord o Danko Jones i ara, per acomiadar l’any, anuncien el primer tram de la gira de presentació a Espanya. Artísticament i estèticament amb arrels dels anys 70, els germans Valeta, Armand i LG van fundar ’77 (pronunciat com SeventySeven) com un reflex directe del concepte de l’època que tant estimen. El quartet presentarà “Nothing’s Gonna Stop Us” en un concert molt especial, no solament per presentar per primera vegada les seves noves cançons sinó perquè coincideix amb el desè aniversari de la primera vegada que es van pujar a un escenari. Deu anys i un llarg camí que es troba al seu moment més àlgid. Grasland Sinners The Grassland Sinners és una banda nascuda entre Barcelona i Granollers al novembre del 2015. Diuen que el seu estil beu directament del rock clàssic i el southern rock dels anys setanta, i que no sembla que siguin d’aquesta banda de l’Atlàntic. Les seves cançons i concerts són capaços de transportar-te a una altra època, quan la música sortia directament del cor i s’elaborava amb les mans, quan no hi havia cap altra pretensió de gaudir i fer gaudir als demés. Hi ha moments a la vida en els que la casualitat ofereix oportunitats increïbles. The Grassland Sinners és, sense cap mena de dubte, el resultat d’un d’aquests moments… i van a per totes. Si t’agrada el rock, descubreix-los: no et defraudaran.


AgendaConcerts.cat