Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Brams el 19 Nov 2016 a Sala NauB1 de Granollers (Barcelona - ) // Pop Rock Folk

Kòdul

El concert es portarà a terme el dia 19 Nov 2016 a les 22:00:00. Adreça: Carrer d´Enric Prat de la Riba, 77, 08401 . Població: Granollers (Barcelona - ).

Més informació: http://www.granollers.cat/noticies/cultura/quimi-portet-green-valley-delafé-nueva-vulcano-’77-mazoni-el-petit-de-cal-eril

Brams Aquest 2016 el grup de Berga, liderat per Titot, continuarà presentant el seu últim disc “Anem Tancant les portes de la por” arreu dels Països Catalans, garantint, en cadascun dels seus concerts, una gran estona amb bona música i altes dosis de missatge i reivindicació. De fet, ja ho heu vist al llarg dels anys: en cada directe els Brams ofereixen, tot barrejant els seus nous i vells èxits, una enorme festa musical carregada de contingut, que no deixa ningú indiferent. Desprès de celebrar el seu 25è aniversari, el grup seguirà oferint el seus concerts per tot el territori català, de poble a poble i de plaça a plaça. Kòdul Kòdul s’apoderen de la pista de ball i l’electrònica amb ‘Sense mirar enrere’. L’electrònica és el pal de paller musical del nou disc de Kòdul: una aposta 100% festiva marcada pel digitalisme calent i els infecciosos ritmes jamaicans. Els del Pla de Bages encaren una nova etapa estilística sense renunciar al seu compromís polític i social en la vessant lírica.


AgendaConcerts.cat