Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Funkystep & The Sey Sisters el 15 Oct 2016 a Apolo 2 de Barcelona (Barcelona - ) // Jazz Blues Swing Funk Soul

El concert es portarà a terme el dia 15 Oct 2016 a les 20:30:00. Adreça: Carrer Nou de la Rambla, 113, 08004 Barcelona . Població: Barcelona (Barcelona - ).

Més informació: https://www.sala-apolo.com/ca/programacio-entrades/festival-connexions-funkystep-the-sey-sisters/_e:4090/

Festival Connexions 2016. FUNKYSTEP & THE SEY SISTERS presenta oficialment a Barcelona i dins el Connexions el seu primer disc llarg i amb temes propis, “A matter of funk”. El projecte Funkystep neix al 2006 en format de septet amb l’objectiu de retre homenatge als grans artistes de la música negra i comença a recórrer gran part de la geografia catalana, destacant l’actuació al Voll Damm Festival de Jazz de Vic. Al 2009, la banda incorpora Kathy i Yolanda Sey, les dues germanes de la cantant original Edna Sey, passant a oferir un espectacle més centrat en la veu, amb unes coreografies molt expansives i un repertori de soul, groove i funk. Amb aquest format al 2012 enregistren el seu primer EP i continuen girant per festes majors, sales i festivals, guanyant adeptes per allà on van, destacant les actuacions al Poble Espanyol i la sala Luz de Gas de Barcelona, el Black Music Festival de Girona, el Jazzhivern d’Andorra i portant el seu espectacle a fora de Catalunya, concretament a Madrid i a Toledo. Amb el temps el projecte ha anat madurant fins que al 2015 decideixen llançar-se a l’aventura de compondre i enregistrar un disc de temes propis, i després de molts assaigs i una feina intensa entren al Sol de Sants Studio per enregistrar el disc sota la producció dels especialistes en música negra Mike Mariconda i Marc Tena. El resultat és un disc amb 13 temes ben elaborats, amb lletres amb missatge positiu i una producció molt acurada, un disc eclèctic on es poden escoltar diferents gèneres de la música negra. “A matter of funk” (RGB suports, 2016) surt al mercat el setembre del 2016 i és presentat dins el marc del MMVV de Vic. “A matter of funk” és un disc que desprèn positivisme, parlant sobre l’amor, la llibertat, la importància de viure el moment, gaudir de la vida i de la força de la música, de la necessitat de ser un mateix per afrontar els reptes de la vida. El disc conté una sola versió, del tema “Why am I treated so bad” de The Staple Singers, un tema en que es reivindiquen els drets socials dels negres, i que era un dels temes preferits del Dr. Martin Luther King, i també dos temes en català.


AgendaConcerts.cat