Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Nueva Vulcano el 25 Nov 2016 a Sala NauB1 de Granollers (Barcelona - ) // Pop Rock Folk

Denegro Partizan Obrigada

El concert es portarà a terme el dia 25 Nov 2016 a les 22:00:00. Adreça: Carrer d´Enric Prat de la Riba, 77, 08401 . Població: Granollers (Barcelona - ).

Més informació: http://www.granollers.cat/noticies/cultura/quimi-portet-green-valley-delafé-nueva-vulcano-’77-mazoni-el-petit-de-cal-eril

El CUB Espai d’Assaig Musical celebra 10 anys de funcionament i l’associació RUMB (link is external) (gestora de l’espai) també en fa 10! Nueva Vulcano “A vegades l’únic que necessita un grup és foc , una font de calor de la qual emanin melodies i ritmes de manera més o menys regular. Cançons. Gresca. Mogudes. Digueu-li com volgueu, però en realitat és només foc, una llum. Nueva Vulcano són com una fotuda fàbrica de calefactors i de bombetes, porten més de deu anys fent que la gent es tregui la jaqueta al veure’ls tocar. Al principi tocaven amb llançaflames i vestits ignífugs, però amb els anys han après a dosificar la potència de les dinamos, així duraran més. El braser ha donat bastant de si, cal reconèixer-ho: 4 LPs, un llibre, un 10 ” , més de 350 concerts i abraçades, moltes abraçades i petons, molts petons. No sé quantes bombetes s’hauran enroscat i descargolat durant aquest temps, però segur que un munt.” Denegro Partizan DENEGRO PARTIZAN és un projecte musical que van iniciar a finals de 2006 Carlos Pomeda (veu, guitarra acústica i teclats) i Víctor Valiente (guitarra elèctrica, cors, teclats i programació). A principis de 2007 van composar les primeres peces musicals que caminaven entre el rock alternatiu i una àmplia paleta de colors com la psicodelia, el hardcore, el blues, etc. Poc després es van unir al grup Marc Estrada (baix) i Carlos Ruiz (bateria) per fer del projecte una realitat. Obrigada El directe de la banda vallesana retorna a la Nau B1. Han passat dos anys del concert que oferiren en ocasió del RockaUmbert. Després de presentar el seu segon Ep ” rectory to disagree ( 2015 )” al Gorg Magic Festival i al Minifestival de música independent de Bcn, la banda presentarà nou material de la seva propera entrega amb la passió pròpia del qui retroba allò llargament esperat.


AgendaConcerts.cat