Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Quimi Portet el 01 Oct 2016 a Sala NauB1 de Granollers (Barcelona - ) // Pop Rock Folk

Est Oest

El concert es portarà a terme el dia 01 Oct 2016 a les 22:00:00. Adreça: Carrer d´Enric Prat de la Riba, 77, 08401 . Població: Granollers (Barcelona - ).

Més informació: http://www.granollers.cat/noticies/cultura/quimi-portet-green-valley-delafé-nueva-vulcano-’77-mazoni-el-petit-de-cal-eril

Quimi Portet Després del puntual retrobament de Los Burros i Los Ràpidos en estudi i en directe, Quimi Portet reprèn la seva carrera en solitari i publica el seu novè àlbum “Ós Polar”. Part fonamental del trident que, juntament amb en Sisa i en Joan Miquel Oliver i sota l’apel·latiu de Col·lectiu Eternity, es va fer mereixedor del Premi ARC a la millor gira per teatres del 2015, Portet està en òrbita i ho demostra amb un nou repertori a l’alçada de la seva llegenda. Acompanyat per sospitosos tan habituals com Jordi Busquets (guitarra), Angel Celada (bateria) desborda talent i sentit de l’ humor. Est Oest Est Oest són cinc joves amb poc a perdre i mot a dir. Formats el 2014 arriben des de la comarca d’Osona per donar-vos Fortuna (LAV Records, Buenritmo 2016), un primer disc amb cançons fresques, melodies delicades i lletres amables, que vol acostar a qui les escolta, les onze petites històries que conté.


AgendaConcerts.cat