Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Barcelona · València · Palma · Alacant · L'Hospitalet de Llobregat · Elx · Terrassa · Badalona · Sabadell · Castelló de la Plana · Lleida · Tarragona · Mataró · Santa Coloma de Gramenet · Reus · Girona · Sant Cugat del Vallès · Cornellà de Llobregat · Torrevieja · Sant Boi de Llobregat · Torrent · Rubí · Orihuela · Gandía · Manresa · Paterna · Benidorm · Sagunt · Vilanova i la Geltrú · Castelldefels · Viladecans · El Prat de Llobregat · Granollers · Alcoi · Cerdanyola del Vallès · Sant Vicent del Raspeig · Mollet del Vallès · Elda · Vilarreal · Calvià · Eivissa · Manacor · Vic · Figueres · Esplugues de Llobregat · Gavà · Tortosa · Salt · Sitges · Igualada

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English · Lire en Français · 汉语读

Concert: Aiala el 2021-03-07 a Teatre Bartrina de Reus (Tarragona - Catalunya) // Jazz Blues Swing Funk Soul

El concert es portarà a terme el dia 2021-03-07 a les 19:00:00. Adreça: Plaça del Teatre, 1, 43201 Reus, Tarragona . Població: Reus (Tarragona - Catalunya).

Més informació: http://blackmusicfestival.com/index.php/ca/component/content/article/27-artistes-cat/112

La joventut no té per què afegir sempre un plus als projectes musicals. Però sí que ho fa, indiscutiblement, quan aquesta joventut va fortament lligada a una maduresa artística precoç i sòlida. I aquest és el cas del duet que conformen Jara Aiala i el seu escuder Isaïes Albert. Junts encapçalen aquest projecte musical amb missatge feminista, on conflueixen diversos estils musicals relacionats amb la black music. Emparats per l’excel·lent producció d’un clàssic de l’escena dub catalana i exmembre de La Kinky Beat, Chalart58, han donat forma a “Nothing Less Than Art” (New Beats, 19), un disc de debut que marca les claus d’una aventura musical a la qual no resulta gens complicat veure-li un fantàstic futur al davant. Al llarg del minutatge del disc es combinen gèneres com el soul, el reggae, el rock, el blues i fins i tot el trap, aliant-se entre ells quan els ve de gust i mantenint un esperit orgànic en tot moment que ret tribut a aquelles músiques amb les quals han crescut. Després de sorprendre amb el seu directe al Mercat de Música Viva de Vic 2019 i a la presentació barcelonesa de l’àlbum dins del Cruïlla de Tardor, Jara i Isaïes desplegaran la màgia d’Aiala al Black Music Festival.