Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Anna Andreu el 20 Feb 2022 a Centre Cultural La Farinera del Clot de Barcelona (Barcelona - Catalunya) // Pop Rock Folk

El concert es portarà a terme el dia 20 Feb 2022 a les 19:30:00. Adreça: Gran Via de les Corts Catalanes, 837, 08018 Barcelona, B . Població: Barcelona (Barcelona - Catalunya).

Més informació: https://farinera.org/agenda/anna-andreu/

Hi ha qui ha comparat el descobriment de la seva veu i la seva música amb l’albirament d’un animal salvatge: tanta bellesa que no pots deixar de sentir-te atret i commogut, però a la vegada aterrit perquè saps que, si t’arriba a tocar, et pot fer mal, et pot causar ferides que no saps si podràs tornar a tancar. I tots coincideixen en el talent indomable d’aquesta dona que, durant anys, va ser la mitja taronja de la formació de rock-folk Cálido Home i que ara es presenta en solitari Adquireix la teva entrada gratuïta aquí a partir del 15 de febrer PROTEGIM-NOS DE LA COVID-19 Arribar amb temps d’antelació suficient per facilitar l’accés. Seguir en tot moment les indicacions del personal del centre. Esperar a ser acomodat per entrar i abandonar l’espai. L’ús de mascareta és obligatori per accedir i moure’s per l’espai. Davant d’algun símptoma de la Covid o si s’ha estat en contacte amb alguna persona diagnosticada, no acudir a l’activitat.


AgendaConcerts.cat