Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Art i idees: un diàleg amb el públic el 08 Jun 2021 a Palau de la Música de Barcelona (Barcelona - ) // Clàssica Òpera

El concert es portarà a terme el dia 08 Jun 2021 a les 19:00:00. Adreça: C/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona . Població: Barcelona (Barcelona - ).

Més informació: https://www.palaumusica.cat/ca/art-i-idees-un-dialeg-amb-el-public_782588

Art i idees: un diàleg amb el públic amb Pere Portabella Avís (27/10/2020): A causa de les mesures extraordinàries imposades per les autoritats de l’Estat en la contenció del virus COVID-19, aquesta activitat queda ajornada fins el 8 de juny de 2021. Les mateixes entrades seran vàlides. Atenció: Les persones que hagin comprat les entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per mitjà d’aquest aquest enllaç Les seves peticions de devolucions d’entrades o qualsevol altra qüestió relacionada amb les nostres activitats seran ateses tan bon punt ens sigui possible. Agraïm la seva comprensió i preguem que disculpin les molèsties ocasionades.


AgendaConcerts.cat