Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Aura el 17 Apr 2021 a La Deskomunal de Barcelona (Barcelona - Catalunya) // Pop Rock Folk

PetitKaos

El concert es portarà a terme el dia 17 Apr 2021 a les 19:00:00. Adreça: Carrer del Tenor Masini, 5, 08028 Barcelona . Població: Barcelona (Barcelona - Catalunya).

Més informació: https://ladeskomunal.coop/agenda/concert-antirepressiu-controlades-aura-i-petit-kaos/?occurrence=2021-04-17

Concert Antirepressiu Controlades: AURA i PETIT KAOS CONCERT ANTIREPRESSIU! Defensar la classe treballadora no és cap delicte! Organitzat pel Grup de suport “Controlades”, campanya de les condemnades per participar a la manifestació de l’1 de maig de 2016, a pagar una pena-multa de 24.000€. Amb la música de: – PetitKaos, la jove rapera del barri que ens portarà les seves lletres feministes i antifeixistes. Rimes de rap en què inclou bases pròpies o remix de clàssics com “Fast Car”, de Tracy Chapman, o “Intro” de XX. – AURA, un fantàstic duo format per Monique Makon, una de les veus més potents de la ciutat, i Clara Martín a la guitarra. Tots els beneficis aniran destinats a la campanya del grup de suport.

Dia: 17 Apr 2021 · Hora: 19:00 h · Lloc: La Deskomunal · Població: Barcelona · Catalunya // Pop Rock Folk