// Rel languages

Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privacitat i no fem servir galetes.

Busca concerts per dia

Galeries Fotogràfiques


Concert: Black Music Big Band el 23 Oct 2020 a Auditori de Girona de Girona (Girona - Catalunya) // Jazz Blues Swing Funk Soul

El concert es portarà a terme el dia 23 Oct 2020 a les 20:30:00. Adreça: Passeig de la Devesa, 35, 17001 Girona . Població: Girona (Girona - Catalunya).

Més informació: http://blackmusicfestival.com/index.php/ca/component/content/article/27-artistes-cat/130

Talent, joventut i esforç. Aquests són els tres pilars que defineixen la Black Music Big Band, un projecte compost per una trentena de joves músics de menys de 25 anys, la primera big band escola de comarques gironines especialitzada en música negra. Sota la direcció musical d’Adrià Bauzó i la direcció vocal de Nuri Mancebo, la BMBB va néixer fruit de la producció del Black Music Festival i Cases de la Música el passat 2016, i ha anat creixent de forma trepidant i consolidant-se fins a esdevenir una formació de gran qualitat i referent en el nostre país. Durant aquests cinc anys, la big band ha publicat dos treballs discogràfics, i ha presentat fins a cinc espectacles diferents en festivals i escenaris destacats de casa nostra com l’Auditori de Girona, el Black Music Festival, les Fires de Sant Narcís de Girona, l’Auditori Espai Ter de Torroella i la Sala Apolo de Barcelona, entre d’altres.


AgendaConcerts.cat