Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Clara Gispert el 19 Feb 2021 a Centre Cívic Tomasa Cuevas de Barcelona (Barcelona - Catalunya) // Pop Rock Folk

El concert es portarà a terme el dia 19 Feb 2021 a les 20:00:00. Adreça: Carrer de Dolors Masferrer, 33, 35, 08028 Barcelona . Població: Barcelona (Barcelona - Catalunya).

Més informació: https://www.barcelona.cat/districtecultural/agenda/clara-gispert

Jazz, country, pop, hip-hop... Moltes són les referències de Clara Gispert, molts els camins que ha transitat fins a trobar-ne un que li és propi, un que la fa única... I així és la música d’aquesta dona, que canta els seus temes, alguns en català, altres en anglès, amb una veu tan rotunda com treballada és la seva imatge. Clara Gispert es va donar a conèixer a través d’alguns dels espectacles de teatre musical que s’han vist les últimes temporades a la cartellera barcelonina (Per sobre de totes les coses, Sugar o El despertar de la primavera) i va anar treballant la seva veu versionant algunes de les grans figures del jazz... I així, a poc a poc, ha anat trobant una veu i un estil que defineix com càlid i brillant i que, per sobre de qualsevol altra consideració, busca la naturalitat i fuig de l’artificiositat. Aquests són els fils amb els quals ha cosit unes cançons que parlen de tot allò que l’envolta, d’allò que és gran i d’allò altre que és petit i del secret que aconsegueix fer enormes els detalls més minúsculs; dels estira-i-arronses a què ens condemna el dia a dia, de qui estira i de per què hi ha qui arronsa; i també de les dones, de dones com ella, dones que han decidit protagonitzar la seva història i trobar una veu inconfusible per a la seva cançó. CLARA GISPERT Veu: Clara Gispert. Piano: Manuel Dabove. Bateria: Iñaki Rodríguez. Guitarra: Carles Guilera. Baix i Contrabaix: Joan Vigo. Composició musical: Manuel Dabove. Lletristes: Manuel Dabove i Lorna Turnbull. Foto: Joan Gispert i Jordi Galderic.


AgendaConcerts.cat