Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Daniil Trifonov el 26 Mar 2021 a Palau de la Música de Barcelona (Barcelona - Catalunya) // Clàssica Òpera

El concert es portarà a terme el dia 26 Mar 2021 a les 20:00:00. Adreça: C/ Palau de la Música, 4-6, 08003 . Població: Barcelona (Barcelona - Catalunya).

Autobus Línies: V15, V17, 47 Barcelona Bus Turístic (ruta nord i sud): Parada Casa Batlló - Fundació Antoni Tàpies. City Tours (Barcelona Tours): Parada 2, Gòtic. Metro Metro Urquinaona: L1, L4 Tren RENFE: Estació Plaça Catalunya FGC: Estació Plaça Catalunya Pàrquing Pàrquing SABA Pl. Urquinaona i Catedral

Coordenades: x , y .Mapa Google

Més informació del concert: https://www.palaumusica.cat/ca/daniil-trifonov_803888

Avís (22/03/2021): Degut a les restriccions frontereres imposades per les autoritats per motiu de la covid, Daniil Trifonov s'ha vist obligat a ajornar dos dies el seu viatge a Espanya provinent dels Estats Units. Per aquest motiu, el concert inicialment previst per demà dimarts 23 de març, tindrà lloc el proper divendres 26 de març a les 20.00 h al Palau de la Música. Per motius logístics, no és possible desdoblar el concert i ens veiem obligats a reubicar tots els abonats i aficionats en una única sessió a les 20.00 h. Tractarem, en la mesura del possible, de respectar la zona original del seu abonament i, en cas de no ser possible, els contactarem personalment. // FITXA ARTÍSTICA Daniil Trifonov, piano PROGRAMA BACH-BRAHMS: Xacona per a la mà esquerra, de la Partita en Re menor, BWV 1004 BACH: L’Art de la Fuga, BWV 1080 BACH-HESS: Jesús, alegria dels homes, BWV 147 DEL ZERO A L’INFINIT D’ençà que Daniil Trifonov va guanyar el Concurs Txaikovski el 2011, la seva carrera ha tingut una de les progressions més espectaculars de tota la història de la música. Totes les institucions musicals del món volen tenir a Trifonov. Daniil Trifonov és un pianista superdotat, un músic amb una gran fantasia sonora i un artista carismàtic que ens visita per cinquena vegada.


Més informació del lloc on es farà el concert: Palau de la Música

Xarxes socials

Facebook:

Twitter:

Instagram:

Web

Web: https://www.palaumusica.cat

Biografia