Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Elliott Murphy & Olivier Durand el 06 Jun 2018 a Luz de Gas de Barcelona (Barcelona - ) // Pop Rock Folk

El concert es portarà a terme el dia 06 Jun 2018 a les 21:00:00. Adreça: Carrer de Muntaner, 246, 08021 . Població: Barcelona (Barcelona - ).

Més informació: https://www.ticketea.com/entradas-concierto-elliott-murphy-and-olivier-durand-en-concert-per-lautisme/?a_aid=AFFPAP-agendaconcerts&a_bid=0b473a77

El veterà músic novaiorquès, Elliott Murphy tornarà a Barcelona el proper 6 de juny per actuar a duo al costat del seu fidel escuder, el guitarrista normand Olivier Durand, a la Sala Luz de Gas, en un concert solidari per l´autisme, organitzat per l´Associació Univers Agatha Autisme, amb la col·laboració de la Fundació Friends Asperger i Fundación Autismo Diario. Elliott Murphy, considerat com una de les peces importants dins de la història de la música moderna, novaiorquès de naixement i resident a París des de fa anys, repassarà la seva carrera musical juntament amb els temes del seu últim disc "Prodigal son". A destacar que Olivier Durand és l´autor del tema "Univers Agatha" que és la melodia que identifica a aquesta associació. A més comptarem amb la participació del reconegut l´il·lustrador Miguel Gallardo, que ens parlarà sobre la seva experiència amb l´autisme, ja que té una filla amb aquest trastorn. L´autisme és un trastorn/síndrome que afecta actualment a un de cada 100/150 individus en diferents graus, 4 vegades més en sexe masculí que femení i la seva incidència supera, en molts casos, a diversos tipus de càncer infantil. L´Associació Univers Agatha Autisme és una entitat que treballa exclusivament per sensibilitzar per l´autisme a través de la cultura. Durant els tres últims anys ha publicat el CD "Notes blaves per l´autisme", amb músics com el mateix Olivier Durand, Max Sunyer, Jordi Sabatés, Jordi Batiste, Mon Casino Casamor, etc i el llibre "Lletres blaves per l´autisme" amb participació, entre d´altres de Carles Duarte, Víctor Nubla, Olga Xirinacs, Isabel Oliva Prats, Maria Carme Roca, Eduard Miró, etc. S´han realitzat diversos esdeveniments culturals solidaris, recitals, concerts, petits festivals, destinats sempre a sensibilitzar, reivindicar, conscienciar i transgredir mitjançant la cultura per l´autisme.


AgendaConcerts.cat