Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Exili a Elba el 09 Nov 2017 a Luz de Gas de Barcelona (Barcelona - ) // Pop Rock Folk

El concert es portarà a terme el dia 09 Nov 2017 a les 21:00:00. Adreça: Carrer de Muntaner, 246, 08021 . Població: Barcelona (Barcelona - ).

Més informació: https://www.ticketea.com/entradas-concierto-exili-a-elba-presentacio-disc-deus-ex-machina/?a_aid=AFFPAP-agendaconcerts&a_bid=0b473a77

Exili a Elba presentarà el seu nou Cd a Barcelona el proper dijous dia 9 de novembre de 2017. El concert es celebrarà a la Sala Luz de Gas a les 21h. Sense abandonar el caràcter renovador i sincer, el tercer àlbum d’Exili a Elba, Deus Ex Machina (Satélite K, 2017), està gestat des d’una òptica pop i, fins a cert punt, folk. Mentre que encara hi sonen els riffs de guitarra que fins ara els havien caracteritzat i és ben palpable la importància del groove americà, a la nova entrega han volgut mostrar també cançons properes, sensibles, delicades, com si per fi haguessin perdut la por de despullar-se davant el públic, la por de mostrar les seves vulnerabilitats. La cançó que dona nom al disc, "Deus Ex Machina", ja deixa entreveure la sonoritat renovada del grup. El recurs del deus ex machina, extret del teatre grec, "és un element, personatge o força externa que, sense cap lògica interna, acaba resolent la història", explica el grup, que ara el porta a la vida real: "El protagonista de la cançó és aquella persona que tots coneixem a qui, faci el que faci, la vida li somriu sempre", diuen.


AgendaConcerts.cat