Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Joana Serrat & The Grand Canyoners el 20 Mar 2021 a Teatre Zorrilla de Badalona (Barcelona - Catalunya) // Pop Rock Folk

El concert es portarà a terme el dia 20 Mar 2021 a les 20:00:00. Adreça: Carrer del Canonge Baranera, 17, 08911 Badalona, Barcelona . Població: Badalona (Barcelona - Catalunya).

Més informació: https://teatrezorrilla.cat/espectacle/joana-serrat-the-great-canyoners/

Cartell de l’Americana Fest de Nashville de fa dos anys: bons amics del Blues & Ritmes com Buddy Miller, Jim Lauderdale i Rosie Flores, i, entremig de tots ells, guanyant-se el reconeixement de la no poc exigent escena internacional de la música nord-americana d’arrels, la vigatana Joana Serrat. L’havíem d’haver vist actuar a Badalona el 2020 i la Covid ho va frustrar, però l’espera, en tot cas, haurà valgut la pena, ja que Joana Serrat, acompanyada d’una banda, The Great Canyoners, de cristal·lines harmonies, ha triat el Blues & Ritmes (gràcies, Joana!) per fer l’estrena absoluta del seu esperadíssim cinquè disc: Hardcore from the Heart, un viatge emocional, dolorós i commovedor que la reafirma com un dels grans talents de la música del nostre país. Cuinades amb el productor Ted Young (Kurt Vile, Sonic Youth, Lee Ranaldo) i amb unes interpretacions vocals com mai no havíem vist en Serrat, les cançons de Hardcore from the Heart reflexionen sobre les dificultats d’assolir un ideal de vida i ens assegura una màgica vetllada al Zorrilla que, de ben segur, costarà oblidar. Vic, Nashville… Badalona!