// Rel languages

Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privacitat i no fem servir galetes.

Busca concerts per dia

Galeries Fotogràfiques


Concert: Koko-Jean & The Tonics feat. Dani Nel·lo el 21 Nov 2020 a Espai Ter de Torroella de Montgrí (Girona - Catalunya) // Jazz Blues Swing Funk Soul

El concert es portarà a terme el dia 21 Nov 2020 a les 20:30:00. Adreça: Carrer Riu Ter, 29, 17257 Torroella de Montgrí, Girona . Població: Torroella de Montgrí (Girona - Catalunya).

Més informació: http://blackmusicfestival.com/index.php/ca/component/content/article/27-artistes-cat/118-kokodani?Itemid=406

El 21 de novembre es celebrà el concert de Koko-Jean & The Tonics que no es va poder celebrar el 27 de març en motiu de l'epidèmia de Coronavirus. Els espectadors que ja tenen entrades per aquest esdeveniment podran fer servir la mateixa entrada. Les persones que no puguin assistir en aquesta nova data, es poden posar en contacte amb l'Auditori Teatre Espai Ter mitjançant el correu electrònic a info@espaiter.cat (informant nom de la persona que va comprar les entrades- que està registrada dins la plataforma de venda-, espectacle i número d’entrades adquirides) i se’ls farà la devolució de l’import de les entrades, amb el mateix sistema de pagament utilitzat a l’hora de comprar-les. El termini per sol·licitar el retorn de les entrades serà d’un mes a partir del divendres 20 de març, quan es començaran a fer efectives les devolucions, de les peticions ja rebudes. (El termini per sol·licitar la devolució finalitza el 20 d’abril). L’essència del blues i del soul amb un directe vibrant Koko-Jean & The Tonics porten a l’Espai Ter el seu darrer treball Hair Whip amb la col·laboració d’un dels millors saxofonistes del moment: Dani Nel·lo. Koko-Jean, exvocalista de The Excitements vindrà acompanyada amb The Tonics, un quartet format pel bateria Anton Jarl, el guitarrista Dani Baraldés i el teclista i harmonicista Víctor Puertas. Junts donen forma a una de les propostes més sòlides, efervescents i imparables de l’escena barcelonina. En aquesta ocasió estaran acompanyats pel saxofonista i compositor Dani Nel.lo, un dels musics més reconeguts de l’escena del r’n’b i del jazz a casa nostra. En el marc del Black Music Festival l’Espai Ter será un dels primers escenaris que comptarà amb aquesta veritable bomba del soul que interpretarà temes propis i versions.


AgendaConcerts.cat