Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: La Tràgica de Schubert i el Concert per a violí de Beethoven el 02 Jun 2021 a Palau de la Música de Barcelona (Barcelona - ) // Clàssica Òpera

El concert es portarà a terme el dia 02 Jun 2021 a les 20:00:00. Adreça: C/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona . Població: Barcelona (Barcelona - ).

Més informació: https://www.palaumusica.cat/ca/la-tragica-de-schubert-i-el-concert-per-a-violi-de-beethoven_780283

Avís (13/11/2020): Arrel de les instruccions de la Generalitat de Catalunya en relació a les mesures de prevenció del coronavirus i amb la finalitat de contribuir a la seva contenció, el Palau de la Música Catalana ha de posposar/cancel·lar alguns dels concerts. Aquest concert queda ajornat fins el 2 de Juny 2021 a les 20h. Les entrades adquirides seran vàlides per a la nova data. Atenció: Les persones que hagin comprat entrades per aquest concert i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert, poden sol·licitar-ho al promotor del concert, Orquestra Simfònica Camera Musicae, per correu electrònic a info@orquestracameramusicae.com i es procedirà a tal efecte. FITXA ARTÍSTICA Alexandra Soumm, violí Orquestra Simfònica Camera Musicae Andrea Marcon, director PROGRAMA L. VAN BEETHOVEN: Concert per a violí i orquestra, op. 61 F. SCHUBERT: Simfonia núm. 4, D. 417, “Tràgica” SCHUBERT CELEBRA BEETHOVEN Continuant amb les celebracions de l’Any Beethoven, en aquesta ocasió interpretarem el Triple Concert per a violí, violoncel i piano. En el seu moment va ser una novetat per la combinació poc usual de trio de corda amb orquestra, essent l’únic concert de Ludwig van Beethoven per a més d’un instrument solista. Després de la seva estrena al 1808 no hi ha constància de més representacions en vida de l’autor, i sembla que no va tenir massa acceptació entre el públic de l’època. El programa de concert es completa amb la Simfonia núm. 4 de Franz Schubert, escrita al 1816 quan el músic tenia 19 anys. El sobrenom de ‘Tràgica’ posat pel propi autor genera falses expectatives sobre el caràcter de l’obra. La ‘Tràgica’, que va ser la primera simfonia de Schubert escrita en tonalitat menor, no va ser estrenada fins 20 anys després de la seva mort. Musicalment, trobem referències a obres de músics anteriors: l’acord inicial ens recorda l’obertura Coriolà del mateix Beethoven i més endavant escoltem moments semblants al caos de La Creació de Joseph Haydn.


AgendaConcerts.cat