// Rel languages

Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privacitat i no fem servir galetes.

Busca concerts per dia

Galeries Fotogràfiques


Concert: Las Karamba el 30 Oct 2020 a La Mirona de Salt (Girona - Catalunya) // World Music

El concert es portarà a terme el dia 30 Oct 2020 a les 20:30:00. Adreça: Carrer d'Amnistia Internacional, 17190 Salt, Girona . Població: Salt (Girona - Catalunya).

Més informació: http://blackmusicfestival.com/index.php/ca/component/content/article/27-artistes-cat/133-karamba?Itemid=406

Karamba es va fundar el 2018 en el si dels carrers de Barcelona, ​​entre el caos, el tràfic, la ciutat i l'estrès, amb la necessitat d'adquirir forces, combatre pors i canviar la manera de viure. Va néixer de l'empatia entre set històries de vida. Històries de migracions, herències musicals, i maternitats subversives i diverses, amb la intenció de perseguir somnis, experimentar el potencial i la sensibilitat, de reivindicar el paper de la dona. És una barreja multicultural entre Veneçuela, Cuba, Catalunya, França i Argentina. Una banda que dona lloc a un estil on es fusiona el so, el chachachá, la salsa i la timba, amb el rap, i la música urbana, creant un color nou, especial, contagiós i poderós. Pensaments units pel desig de projectar contingut que creu consciència en oients, que impulsi a noves generacions, i alhora pugui contagiar d'alegria i il·lusió a tot el públic. Les Karamba és la veu de totes aquelles dones que van callar, que van estar a l'ombra, que van lluitar soles, al llarg de la història de la música, i que avui tenen molt per explicar.


AgendaConcerts.cat