Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba el 31 Jan 2021 a Teatre Joventut de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona - Catalunya) // World Music

El concert es portarà a terme el dia 31 Jan 2021 a les 19:00:00. Adreça: Carrer Joventut, 4, 10, 08904 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona . Població: L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona - Catalunya).

Més informació: http://barnasants.com/esdeveniments/maria-del-mar-bonet-i-borja-penalba-al-teatre-joventut/

Diumenge, 31 de gener – Teatre Joventut (L’Hospitalet de Llobregat) – 19 h – 22 € joventutPresentació del disc enregistrat en directe a càrrec de la veu mallorquina Maria del Mar Bonet i el guitarrista valencià Borja Penalba, al costat d’Antonio Sánchez a les percussions. El duet, que va actuar per primera vegada junts al Barnasants, protagonitzarà el tancament de la 26a edició del festival a Catalunya. Des de l’inici de la seva trajectòria, Bonet no ha deixat mai de cantar al País Valencià. L’any 1970 ja va actuar al Teatre Micalet de la capital valenciana, i és en aquest mateix espai on ara, al cap de cinquanta anys i al costat de Penalba, ha enregistrat un directe en plena pandèmia, demostrant que la cultura és segura. El repertori inclou cançons noves i inèdites, a més de revisitar el cançoner imprescindible de la mallorquina. Així doncs, de nou en format de trio presentaran una gira de recitals arreu del país. El llibre-CD en directe, Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba (Blau, 2020), es presentarà arreu dels Països Valencians.


AgendaConcerts.cat