Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Mateolika el 14 Oct 2017 a La Nau Bostik de Barcelona (Barcelona - ) // World Music

Rumbakana Morosito Mr populus/D.kanal Microguagua Anto De La Carmela Arumbo Dinamita

El concert es portarà a terme el dia 14 Oct 2017 a les 11:00:00. Adreça: Carrer Ferran Turné, 11, 08027 . Població: Barcelona (Barcelona - ).

Més informació: https://www.ticketea.com/entradas-festival-rebelart-fest-bcn/?a_aid=AFFPAP-agendaconcerts&a_bid=0b473a77

RebelArt pretén crear un espai de trobada en el qual artistes de carrer puguin presentar-nos els seus projectes i idees. Un espai de convivència amb un públic de qualitat, interessat en projectes alternatius lluny de la cultura de masses. El festival també proposa visibilitzar la lluita de locals independents, donant a conèixer els seus projectes, les seves dificultats diàries. RebelArt té com a objectiu realitzar un esdeveniment no convencional, reivindicant l´art de carrer no institucionalitzat, en rebel·lió contra les normes i censures que les institucions i l´Ajuntament de Barcelona exerceixen contra locals i projectes culturals, en particular els que estan basats a la música en directe, com els recents casos del bar Heliogàbal, Gipsy Lou o el Arco de la Virgen. D´aquesta manera hem decidit organitzar RebelArt, amb la intenció de destinar una part de la recaptació de l´entrada a petits nous projectes com aquests. Contem amb 3 espais + serveis foodtruck: ·Sala de Concerts ·Sala d´Exposicions RefugiArte ·Sala Graffiti Kids ·SALA CONCERTS 12:00 Apertura puertas 12:10 Dinamita 13:00 Arumbo 14:30 De la Carmela 15:45 Anto 17:00 Microguagua 18:15 Mr populus/D.kanal 19:45 Morosito 21:00 Rumbakana 22:00 MateoliKa 23.00/23.30 cierre ·EXPOSICIÓ REFUGIARTE Durant tot el dia podrem gaudir de l´exposició de fotos que RefugiArte junt amb Fotomovimiento porten treballant tant de temps. Són un col·lectiu de fotògrafs, amb consciència social critica. En aquesta exposició, ens mostren la realitat de les persones que es veuen forçades a buscar refugi a diferents emplaçaments de la seva ruta migratòria.


AgendaConcerts.cat