Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: MuOM el 28 Feb 2021 a Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia de Barcelona (Barcelona - Catalunya) // Electrònica Experimental

El concert es portarà a terme el dia 28 Feb 2021 a les 18:00:00. Adreça: Carrer del Sol, 8, 08012 Barcelona . Població: Barcelona (Barcelona - Catalunya).

Més informació: https://www.muom.net/ca/muom-en-directe/

Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia (Barcelona) A les 18 h MuOM és l’únic grup vocal que crea polifonia amb els harmònics. Crea, investiga i interpreta música transcultural per al benestar i la contemplació. La música de MuOM és única i atemporal, amb arrels ancestrals i alhora avantguardistes. Rica en harmònics clarament perceptibles i sense utilitzar paraules, explota tot el potencial de la veu humana en el seu estat més pur. MuOM crea paisatges sonors mitjançant polifonies lentes i sostingudes, la superposició dels harmònics, l’ús d’elements visuals i un tractament no convencional de l’espai escènic. 28 de febrer, estrena mundial de SA MANTRA Aquest diumenge podràs escoltar l’estrena mundial de Sa Mantra, una evocació del poder espiritual a la Terra. Parla la terra amb una bella melodia que sorgeix de les arrels profundes de la vida. Crida, amb la seva veu gutural i impertorbable, al cel infinit que l’escolta eternament. El seu cant d’amor i de vida s’expandeix, com una onada infinita que ressona entre tots els éssers vius, i creix i creix cap al cel, abraçant tot allò que hi ha al món. Podrem escoltar en aquesta música diferents tècniques de cant gutural usades en les tradicions tibetanes i tuvanes, entre d’altres.