// Rel languages

Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privacitat i no fem servir galetes.

Busca concerts per dia

Galeries Fotogràfiques


Concert: Pablo Und Destruktion el 31 Oct 2020 a Castell de Montjuïc de Barcelona (Barcelona - Catalunya) // Pop Rock Folk

El concert es portarà a terme el dia 31 Oct 2020 a les 21:00:00. Adreça: Ctra. de Montjuïc, 66, 08038 Barcelona . Població: Barcelona (Barcelona - Catalunya).

Més informació: https://entradas.codetickets.com/entradas/pablo-und-destruktion/11703/salabcn/online

En els seus cinc discos publicats fins avui, Pablo Und Destruktion s'ha acostat a la cançó astur i folk d'autor amb una cadència misteriosa i psicodèlica. Les seves cançons són cerimònies amb vida pròpia, cants íntims carregats de sensacions i pesessis extàtics. Convertit en una sort de crooner visceral, tan aviat apunta a Nick Cave com a Paco Ibañez, encertant sempre a base de tons d'intensitat, personalitat i unes lletres que saben buscar l'universal en el popular, i treure la bellesa de la violència (i la violència de la bellesa). El dissabte 31 d'octubre tens una cita amb ell a Sala Barcelona, al Castell de Montjuïc.


AgendaConcerts.cat