Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Paco Ibáñez el 17 Mar 2021 a Palau de la Música de Barcelona (Barcelona - Catalunya) // World Music

El concert es portarà a terme el dia 17 Mar 2021 a les 19:30:00. Adreça: C/ Palau de la Música, 4-6, 08003 . Població: Barcelona (Barcelona - Catalunya).

Autobus Línies: V15, V17, 47 Barcelona Bus Turístic (ruta nord i sud): Parada Casa Batlló - Fundació Antoni Tàpies. City Tours (Barcelona Tours): Parada 2, Gòtic. Metro Metro Urquinaona: L1, L4 Tren RENFE: Estació Plaça Catalunya FGC: Estació Plaça Catalunya Pàrquing Pàrquing SABA Pl. Urquinaona i Catedral

Coordenades: x , y .Mapa Google

Més informació del concert: https://www.palaumusica.cat/ca/paco-ibañez_835565

Un concert excepcional i irrepetible en el Palau de la Música de Barcelona 50 anys després del seu icònic concert en el Olympia de París, Paco Ibáñez, convertit en llegenda viva i punt de referència per a diverses generacions, oferirà un viatge per les cançons d’aquell moment històric i les enllaçarà amb les seves noves composicions. Les seves cançons ens transportaran a un espai d’amor, de llibertat i de dignitat, un espai de resistència davant la injustícia, la violència i l’horror, un espai que reivindica l’humanisme enfront de la barbàrie del S.XXI. La seva veu i les seves cançons van acompanyar a una generació que les va convertir en himnes que a través del temps continuen sonant cada vegada que sorgeix un clam per la dignitat. Paco Ibáñez simbolitza a milers i milers de vides, les de totes les generacions que han lluitat i les que continuen lluitant i que tot ho han sacrificat per les seves idees. Les seves cançons reten homenatge al seu pas per la història i a la seva dignitat. Amb motiu d’aquesta celebració es reeditarà el doble àlbum gravat en directe del concert. “Paco Ibáñez en el Olympia” Un àlbum icònic, les seves cançons han travessat el temps i per a diverses generacions són un símbol de resistència davant tots els poders dictatorials.


Més informació del lloc on es farà el concert: Palau de la Música

Xarxes socials

Facebook:

Twitter:

Instagram:

Web

Web: https://www.palaumusica.cat

Biografia