Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Pau Alabajos el 17 Jan 2021 a Teatre Joventut de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona - Catalunya) // World Music

El concert es portarà a terme el dia 17 Jan 2021 a les 19:00:00. Adreça: Carrer Joventut, 4, 10, 08904 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona . Població: L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona - Catalunya).

Més informació: http://barnasants.com/esdeveniments/pau-alabajos-cloenda-barnasants25-2/

Diumenge 17 de Gener, a les 19:00 h. Teatre Joventut (L’Hospitalet de Llobregat). Preu: 20 € Les hores mortes, Presentació del seu darrer treball discogràfic Concert inaugural del Barnasants Les hores mortes (RGB Suports, 2020), és el vuitè projecte discogràfic de Pau Alabajos, una referència a un dels tres poemes del llibre Estimada Marta, de Miquel Martí i Pol, que ha musicat en aquesta nova aventura discogràfica. No és l’única adaptació literària que apareix al nou àlbum: també hi ha una musicació del manifest en vers Vuit de Març, de Maria Mercè Marçal (amb la col·laboració especial de les cantautores Gemma Humet, Meritxell Gené i Marta Rius, que hi posen la veu a l’enregistrament) i del poema No passareu, d’Apel·les Mestres, que Jordi Cuixart va recitar durant la seva declaració davant del Tribunal Suprem. Però n’hi ha vida més enllà de la literatura: el disc es completa amb un grapat de cançons d’amor i de guerra, temes inèdits escrits i compostos íntegrament per Pau Alabajos.


AgendaConcerts.cat