Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Pau Vallvé el 26 Feb 2021 a Auditori de Vilafranca del Penedès de Vilafranca del Penedès (Barcelona - Catalunya) // Pop Rock Folk

El concert es portarà a terme el dia 26 Feb 2021 a les 20:30:00. Adreça: Av. Catalunya, 15, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona . Població: Vilafranca del Penedès (Barcelona - Catalunya).

Més informació: https://bravecoast.wixsite.com/hivernacle

De tocar en menjadors a omplir l'Apolo. De concerts acústics a power trios atronadors. Aquesta és la història de Pau Vallvé després de vint-i-dos anys als escenaris. Un músic que fa el que vol, quan vol i com ho vol i que cada dia que passa reuneix més seguidors i seguidores. Pau Vallvé presentava el seu 16è disc titulat "Life vest under your seat", quan de cop va arribar el confinament i el va agafar a l'estudi, d'on no va poder sortir durant 75 dies. "La vida és ara" és el resultat de tot això, d'una separació, d'un fer-se gran, d'un canvi d'etapa. El 6è disc signat sota el seu nom. Un directe diferent amb aquest nou disc on explora noves sonoritats i manté el fil introspectiu i emocional, aquella fórmula tan característica a la que ens té acostumats el músic barceloní. En la nova gira torna a l'Hivernacle després de dos anys i un no parar i posa èmfasi en el nou disc però també repassa les cançons més destacades de la seva discografia anterior.

Dia: 14 May 2021 · Hora: 17:00 h · Lloc: Terrassa · Població: Terrassa · Catalunya // Pop Rock Folk
Dia: 19 Jun 2021 · Hora: 17:00 h · Lloc: Monumental Club · Població: Barcelona · Catalunya // Pop Rock Folk