Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Quartet Gerhard el 26 Feb 2021 a Sala Mompou de Barcelona (Barcelona - Catalunya) // Clàssica Òpera

El concert es portarà a terme el dia 26 Feb 2021 a les 12:00:00. Adreça: Passeig de Colom, 6, 08002 Barcelona . Població: Barcelona (Barcelona - Catalunya).

Més informació: https://tallerdemusics.com/ca/arriba-el-concert-de-cloenda-de-lensemble-resident-2020-amb-el-quartet-gerhard

El departament de Composició del Taller de Músics ESEM organitza, un any més, el concert de cloenda de l’Ensemble Resident 2020. Enguany serà a càrrec del Quartet Gerhard i tindrà lloc el divendres 26 de febrer, a les 12h, a la Sala Mompou de l’SGAE a Catalunya. Al llarg de l’actuació tocaran obres d’Ona Galo, Nicolás Roses, Jorge Costas, Raquel Moyano, Ignacio Fernández i Pedro González. El projecte amb l’Ensemble Resident té l’objectiu de crear un espai on l’alumnat de quart curs del Títol Superior en Composició pugui desenvolupar la seva música en un escenari professional mentre aprèn de l’experiència de treballar estretament amb un grup instrumental en actiu. L’activitat es planteja en diferents fases de treball, al llarg de les quals l’ensemble fa un seguiment del procés creatiu dels estudiants amb tallers, assajos oberts i classes magistrals. Finalment, un jurat format per professors del Taller de Músics ESEM i membres de l’ensemble trien les obres que s’acabaran interpretant al concert. L’entrada per a l’actuació, que compta amb la col·laboració del Conservatori Superior de Música del Principat d’Astúries (CONSMUPA) i d’SGAE, és lliure, però és necessària una reserva prèvia. El concert també es podrà seguir en streaming a través del canal de Youtube del Taller de Músics.

Dia: 30 Jun 2021 · Hora: 20:00 h · Lloc: Palau de la Música · Població: Barcelona · Catalunya // Clàssica Òpera