Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Steven Munar & The Miracle Band el 28 Feb 2021 a Claustre Trinitaris de Vilafranca del Penedès (Barcelona - Catalunya) // Pop Rock Folk

El concert es portarà a terme el dia 28 Feb 2021 a les 14:00:00. Adreça: Carrer de la Font, 43, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona . Població: Vilafranca del Penedès (Barcelona - Catalunya).

Més informació: https://bravecoast.wixsite.com/hivernacle

Steven Munar és un dels grans, i la gent poc a poc se n'està adonant. Elegants melodies i grans cançons, comença la seva carrera a finals dels vuitanta, més endavant edita el primer disc amb el grup The Tea Servants, amb el que en van publicar quatre més. A partir de l'any 2004 comença la seva carrera en solitari, on destaquen discos exquisits com; Time Traveller, que ha rebut excel.lents crítiques. Actualment acaba de publicar "The Fish & The Net". El seu disc definitiu? Doncs així és, encara que soni a tòpic. Del que tampoc tenim cap dubte és que estem davant el seu àlbum més elèctric i directe en anys, una línia que ja apuntava el seu anterior treball, 'Violet Koski'. Però, el que més ens crida l'atenció és la frescor dels nous temes d'aquest disc. I és que hi ha a 'The Fish and The Net' un bon nombre de singles potencials: des de l'inici al final! ​ Recentment també va publicar "15 years of songs" amb un repàs de la seva trajectòria com a cantautor i s'ha projectat un documental de la seva figura amb el nom “The Miracle Boy”. També està a punt de treure disc nou i vindrà a Vilafranca per presentar-l'ho, el disc es dirà "The Fish and The Net".