// Rel languages

Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privacitat i no fem servir galetes.

Busca concerts per dia

Galeries Fotogràfiques


Concert: The Limboos el 21 Nov 2020 a Castell de Montjuïc de Barcelona (Barcelona - Catalunya) // Pop Rock Folk

Flamingo Tours

El concert es portarà a terme el dia 21 Nov 2020 a les 20:00:00. Adreça: Ctra. de Montjuïc, 66, 08038 Barcelona . Població: Barcelona (Barcelona - Catalunya).

Més informació: https://entradas.codetickets.com/entradas/egosex/11702/salabcn/online

THE LIMBOOS S’aproxima un d'aquests concerts de ‘t'ho vaig dir…’, i és que The Limboos presenten el seu nou disc, el tercer en cinc anys, titulat ‘Baía’. Com si tinguessin una gran coctelera entre les mans, The Limboos mesclen bé els ingredients propis del seu so, esborrant fronteres estilístiques en una cerca que els porta molt més enllà de la senda que separa Chicago de Santiago de Cuba. 11 cançons on aconsegueixen fer-nos ballar fins a caure extenuats en les seves hipnòtiques xarxes. Recorda, el divendres 21 de novembre al Castell de Montjuïc, deixa-ho tot i corre a veure'ls, comprovaràs com el vudú limbootico s'apodera -per sempre- de tu. FLAMINGO TOURS Flamingo Tours és la celebració d'una veu pròpia i diferent difícil d'aconseguir en el panorama nacional. Amor hillbilly i rhythm’n’blues profund, surf frenètic, rockabilly cavernós, blues salvatge i pantanós, punk soul, exòtica. Arrels i potència, una recepta letal. El tercer disc de Flamingo Tours està en camí. ‘Wild Beasts From The South’ (bèsties salvatges del sud). Ritmes enganxosos i canya en anglès i en castellà sota la producció de Jim Diamond (White Stripes, Bellrays) entre Detroit i Barcelona. Sona calent com a anyenc i sona potent i apocalíptic com el 2020. Noves complicitats aquesta temporada amb Artem Zhulyev, saxofonista i teclat de Flamingo Tours, arranjador i compositor; i Santos Puertas, compositor i guitarrista.


AgendaConcerts.cat