Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Vitalik Bagriy Group el 13 Feb 2021 a Nova Jazz Cava de Terrassa (Barcelona - Catalunya) // Jazz Blues Swing Funk Soul

El concert es portarà a terme el dia 13 Feb 2021 a les 20:00:00. Adreça: Passatge de Tete Montoliu, 24, 08221 Terrassa, Barcelona . Població: Terrassa (Barcelona - Catalunya).

Més informació: https://www.jazzterrassa.org/ca/node/43015

Vitalik Bagriy Group Vitalik Bagriy Saxo tenor Roc Calvet Guitarra Efectes Jaume Guerra Contrabaix Oriol Cot Bateria.Vitalik Bagriy Group Preu Web i Taquilla 12 € - Aforament Limitat! Portes 19:30h - Concert 20h Tenim el plaer de presentar-vos l'actual projecte com a líder de Vitalik Bagriy, un jazzman que aconsegueix extreure una sonoritat molt personal del seu saxo tenor, un repte no gens fàcil que cal celebrar. Original d’Ucraïna i format a Catalunya, el saxofonista Vitalik Bagriy es llicenciava en jazz a l'ESMUC. És guanyador del Concurs internacional de jazz Didier Lockwood, en l’edició de 2010 celebrada a París i del Concurs Internacional de jazz de Castelló del mateix any. El 2013 publica el seu primer àlbum com a líder “In The Beginning”. Tanmateix Bagriy ha actuat en festivals internacionals i nacionals de jazz, entre els quals destaca la seva intensa activitat a França a certàmens com Malves en Minervois, Des jazz 2 Cités (Carcassona , Languedoc), "Jazz sous les Châtaigniers “ (Roquefère), "Jazz Sur son 31" (Luchon) i "Conilhac-Corbières". A casa nostra ha format part de diverses edicions de la Mostra de Jazz de Tortosa, entre d'altres.


AgendaConcerts.cat