Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


La setmana de Springsteen a Barcelona


La setmana de Springsteen a Barcelona

La ciutat de Barcelona té una de les seves cites preferides el pròxim dissabte 14 de maig, és a dir, un concert multitudinari de Bruce Springsteen & The E Street Band. Aquest xou pertany a The River Tour. No obstant això, en alguns concerts està obrint els seus concerts amb un homenatge a Prince, recentment desaparegut, i el tema 'Purple Rain'.

En aquest cas el concert es farà al Camp Nou i tal com ha avançat 'El Periódico', les mesures de seguretat al voltant d'aquest macroesdeveniment serà bastant restrictives degut al mateix volum de persones que aniran al concert i, també, a l'alarma antiterrorista amb la qual es viu des de l'últim any.

Els escorcolls als assistents es preveu que seran minuciosos i estarà prohibida l'entrada d'objectes com pancartes, motxilles, paraigües, cascs, llaunes, ampolles i, com és natural, objectes punxants com tisores i qualsevol tipus d'arma. Per aquestes raons s'aconsella als assistents al concert que vagin al Camp Nou amb molta antelació i paciència.

El rotatiu fa menció a un perfil de Twitter que fa menció de les notícies més importants de Springsteen i també s'assenyala que el dia 14 no es podrà aparcar als voltants del Camp Nou des de les vuit del matí.

No obstant això, gran part d'aquesta informació es troba a la pàgina de la promotora del concert, Doctor Music, que es reprodueix a continuació:

Informació Important

En relació als pròxims concerts de Bruce Springsteen & the E Street Band, Doctor Music comunica que d'acord amb el nivell actual d'alerta antiterrorista, s'han de prendre totes les mesures necessàries per garantir la seguretat i normalitat durant tot l'esdeveniment.

Per això demanem al públic assistent la seva col·laboració per garantir el bon funcionament de tot el dispositiu d'accés a l'Estadi.

L'obertura de portes de l'Estadi és a les 18 hores. Per tal d'evitar cues excessivament llargues, preguem que es desplacin al recinte amb el temps suficient d'antelació per facilitar al màxim l'accés el qual serà lent a causa del control minuciós i exhaustiu que es realitzarà en tots els accessos.

Per poder accedir a l'Estadi és imprescindible la presentació de l'entrada.

Us recordem que no es podrà entrar amb:

- Llaunes, ampolles o envasos de vidre.

- Ampolles de plàstic de més de 50 cl. i / o amb tap.

- Refrescos, cerveses i qualsevol beguda alcohòlica.

- Motxilles, cascs, paraigües, pals o pancartes.

- Armes, ganivets, tisores o qualsevol altre objecte punxant.

Així mateix, es recorda que està prohibit accedir a l'Estadi amb dispositius professionals de gravació de so i / o imatge, punters làser així com menjar i beguda que no sigui imprescindible per a la salut personal.

Bruce Springsteen i The E Street Band també actuaran el 17 de maig a l'Estadi d'Anoeta de San Sebastian i el 21 de maig a l'Estadi Santiago Bernabéu de Madrid. Tant les entrades de Madrid com Barcelona estan exhaurides.

Bruce Springsteen li dóna una gran sorpresa a una jove seguidora que volia fer-se un 'selfie' amb el Boss de fons. 


35 anys del primer concert del Boss a Barcelona

Recentment el primer concert de Bruce Springsteen a Barcelona ha fet 35 anys. Va ser el 21 d'abril de 1981 al Palau Municipal d'Esports, un concert únic a tot l'Estat i que pertanyia a la gira del disc The River –publicat el 1980- i que molts seguidors del Boss assenyalen com el seu millor concert, com a mínim, a Barcelona.

Per celebrar aquesta data, George Mileson va 'reconstruir' aquest concert mític tema a tema en un tribut a la sala Luz de Gas el passat dissabte 30 d'abril.

Un concert, com no podia ser d'una altra manera, gairebé èpic en la seva durada, de més de tres hores, amb un set list de 26 cançons que Springsteen va cantar davant de 7.000 assistents.


AgendaConcerts.cat