Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español

El Canet Rock 2016 torna amb 12 hores de concerts: Manel, Els Pets, Sidonie, La Gran Pegatina...


El Canet Rock 2016 torna amb 12 hores de concerts: Manel, Els Pets, Sidonie, La Gran Pegatina...

La tercera edició del Canet Rock ja és aquí. El dissabte 2 de juliol, com diu el lema del festival, "tornarem a veure el sol" després de 12 hores consecutives de concerts en un sol escenari. Per tenir una idea de la magnitud del festival, en les seves dues anteriors convocatòries va arribar als 20.000 i 25.000 assistents.

El Canet Rock es va portar a terme de l'any 1975 al 1978 i no ha tornat fins a l'any 2014, 36 anys després, deixant la imatge a l'imaginari col·lectiu d'una mena de Woodstock a la catalana.

El cartell del festival enguany està encapçalat pels Manel que presentaran el seu quart treball 'Jo Competeixo', disc que ja han presentat des de Tàrrega al Primavera Sound.

Altres grups que desfilaran pel festival són, per exemple, Els Catarres amb el seu celebrat 'Big Bang' i que ha anunciat que cap a finals d'any faran una parada indefinida. Una banda amb la qual "es tornarà a veure el sol" al Pla d'en Sala –ubicació mítica del festival–perquè començaran a tocar a les 05.00 hores del matí o La Gran Pegatina, nom que ha adoptat La Pegatina en reunir una big band amb 14 músics.

El rock al festival el portarà per bandera Sangtraït per Quim Mandado i Los Guardians del Pont que tornen 15 anys després de separar-se. Un altre projecte original és el de La Pols i l'Era, un homenatge al pop ié-ié dels anys seixanta a càrrec d'en Guillamino i l'Oriol Balanzó del programa de ràdio 'La Competència' i en el qual participen artistes veterans com Núria Feliu, Lita Torelló o el pianista Francesc Burrull i joves com la Núria Graham, Ernest Crusats de La Iaia o El Petit de Cal Eril.

El cartell el completen grups (catalans o valencians) de les dos vessants que explora el festival: el pop-rock de Sidonie amb el seu disc 'Sierra y Canadá', Els Pets que deixaran que el públic decideixi el 'set list' en el seu 30è aniversari o Blaumut, i la festa mestissa de La Raíz presentant 'Entre Versos y Presos', Ítaca Band o Aspencat. També actuaran grups com Animal, amb el seu primer treball 'Més enllà de les paraules', o el cantautor ebrenc Miquel del Roig que, només amb la seva veu i la seva guitarra, promet fer saltar a 25.000 persones.

En passades edicions han actuat al festival els Txarango, Love of Lesbian, Joana Serrat, Delafé y Las Flores Azules...

El Canet Rock i la plataforma Stop Mare Mortum van organitzar un concert benèfic a la sala Luz de Gas el passat maig amb actuacions de Bonobos i grups convidats (La Pegatina, Txarango, Animal...). La recaptació es destina a feines de sensibilització i protesta en contra de les polítiques migratòries europees. Un concert benèfic que els Bonobos ja van portar a terme tambè l'any 2015 en col·laboració amb Mare Mortum.

Horaris de les actuacions del Canetrock 2016:

17:00 Rúpits

17:30 Tardor

18:15 Animal

19:00 Blaumut

20:00 La Pols i l'Era

21:00 Sidonie

21:40 Miquel del Roig

22:00 Manel

23:00 Miquel del Roig

23:10 Els Pets

00:00 Miquel del Roig

00:10 Sangtraït per Quim Mandado i LGP

01:00 La Gran Pegatina

02:30 La Raíz

03:30 Itaca Band

04:15 Aspencat

05:00 Els Catarres


AgendaConcerts.cat