Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

Flamenc d'avantguarda al Festival Ciutat Flamenco


Flamenc d'avantguarda al Festival Ciutat Flamenco

El Festival Ciutat Flamenco torna al Mercat de les Flors de Barcelona del 18 al 22 de maig del 2016. Entre els espectacles que es podran veure en aquesta edició es troba 'Máquinas y Flamencas' amb l'heterodox cantaor Niño de Elche -que també estarà al pròxim Sónar-, la guitarra de Raúl Cantizano i Alejandro Rojas-Marcos al piano. Un xou que s'escenificarà el dijous 19 de maig a les 21.30 hores, basat en pintures que va exposar l'artista Francis Picabia a Barcelona l'any 1922 en les quals es mesclaven flamenques i màquines de funcionament eròtic.

El divendres 20 de maig destaca l'espectacle Fla.Co.Men de l'Israel Galván –Premi Nacional de Dansa 2005-, amb epíleg d'El Güito, ball en estat pur amb esperit de vanguardia, segons assegura la web del festival. El dissabte 21 de maig, Galván tornarà a ballar al Mercat de les Flors encara que en aquest cas l'epíleg el signarà Cesc Gelabert.

Entre els altres artistes que participaran en el festival es troben la cantaora Inés Bacán i la ballarina Mónica Valenciano –dijous 19 de maig a la Sala Pina Bausch del Mercat de les Flors a partir de les 19 hores-, el Junco, David Palomar i Roberto Jaen portaran a escena una festa gaditana plena d'humor i alegria –divendres 20 de maig, a partir de les 19 hores- i Uchi i Patricia Caballero –dissabte 21 de maig a partir de les 20 hores-.

Els tres dies del festival es podran veure espectacles gratuïts al Hall del Mercat de les Flors. En dies consecutius a les 20.30 hores actuaran la ballarina japonesa Minako Seki entrellaçant tradicions japoneses i espanyoles, la ballarina Natália Jiménez i el cantaor i guitarrista Emilio Caracafé i, l'últim dia, a les 21.00 hores, Paloma Fantova i Sabú Porrina.


AgendaConcerts.cat