Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


El Canet Rock reviurà Sangtraït i el pop català dels seixanta


El Canet Rock reviurà Sangtraït i el pop català dels seixanta

El Canet Rock 2016 es farà per tercera vegada consecutiva des del seu retorn al Pla d’en Sala de Canet de Mar el pròxim 2 de juliol amb un cartell dividit entre el pop-rock, els ritmes mestissos i espectacles de producció pròpia.

Els grups i artistes que tocaran en una maratoniana jornada d’unes 12 hores que culminarà amb el moment ‘màgic’ en que sorti el sol són: Manel, Els Catarres, La Gran Pegatina –amb quinze músics sobre l’escenari i un video-jockey-, Els Pets fent 30 anys amb un set list triat pels seus seguidors, Sidonie, els valencians La Raíz i Aspencat, Blaumut, el cantautor ebrenc Miquel del Roig i Animal.

També es portaran a terme dos concerts especials pel festival, Sangtraït amb Quim Mandado i Los Guardians del Pont amb Martín Rodríguez i la col·laboració de Josep Maria Coromines, i un altre anomenat La Pols i L’Era, en el qual Guillamino, Oriol de Balanzó i Oscar Dalmau homenatjen el pop català dels seixanta amb la participació de Núria Feliu, Ernest Crusats, Núria Graham, Joan Pons, Francesc Burrull, Jordi Beltran, Eduard Gener, Lita Torelló, Eric Sueiro i El Gordi del Puru.

A 150 dies del festival, i encara sense saber el cartell, ja s’havien venut 1.500 de les entre 20.000 i 25.000 entrades que s’esperen vendre. Tenen un preu de 35 euros.


AgendaConcerts.cat