Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español

Festa Major La Garriga 2016: Els Catarres, Aspencat, Buhos, Showarma i Els Falafels...


Festa Major La Garriga 2016: Els Catarres, Aspencat, Buhos, Showarma i Els Falafels...

La Garriga celebrarà la seva Festa Major 2016 del dijous 28 de juliol al dimecres 3 d'agost. El municipi tindrà durant aquests dies una animada vida musical que comptarà amb grups com Els Catarres, Buhos, Aspencat o La Puta i la Ramoneta entre altres.

En aquesta edició de les festes majors de La Garriga s'ha decidit canviar la ubicació dels concerts de nit del Passeig, que l'any passat va quedar massa congestionat, a uns terrenys a la zona de la Doma, amb barres més àmplies i molt més espai per veure les actuacions. Enguany, al Passeig es programaran activitats familiars.

A continuació, programa musical per dies de la Festa Major 2016 de La Garriga:

- Dijous 28 d'agost 2016: espectacle d'inici de Festa Major amb Bandtokats Percussió a les 19.15 hores a la plaça de l'Església. Espectacle musical de balls i ritmes.

A les 23.30 hores, King Simba, Bismark i Cey&Kadel -grups locals de hip hop i reggae, després tocaran Mimesotas –country, blues i rock-, Buhos –un dels grups festius més coneguts de Catalunya, ska rock tropical- i La Puta i la Ramoneta presentant el seu disc 'Procés Prostituent'.

A les 00.00 hores, concerts de Shakin'All i Irene Ruiz a la plaça de l'Església. Temes marxosos per ballar swing però també cançons de blues i jazz.

- Divendres 29 de juliol 2016: audició de sardanes amb La Principal de la Bisbal a les 18.00 hores a la plaça de l'Església. Cap a la mitjanit, ball amb la Principal de la Bisbal al mateix lloc amb els grans èxits de sempre.

A les 22.30 hores, Gospel Joy La Garriga a l'Espai Nit de la Doma. Al mateix espai, cap a les 23.00 hores, actuaran Showarma i Els Falafels –grup liderat per qui va ser bateria de Dusminguet, Martí Vilardebó- i, després, els valencians Aspencat –ska, reggae, electrònica...- i, per acabar, Phono Seakers, un grup de Dj's format per Dj Llago, Redglazz i CreisiDj.

- Dissabte 30 de juliol 2016: concert vermut amb XY a les 12.30 hores a l'Auditori de l'EMM (veu de Laura Cruells i violoncel de Marçal Ayats).

A les 19.00 hores, audició de sardanes amb la Cobla Jovenívola a la plaça de l'Església.

A les 21.00 hores, havaneres amb Els Bernats Pescaires del Congost a la Pista número 1. Hi haurà rom cremat i sardinada popular.

A les 21.00 hores, Festa Flaixbac amb Carles Pérez a l'Espai Nit La Doma. A les 23.30 hores, Cocodrilo Club amb Albert Malla, un disco-show amb els grans èxits de sempre. Al voltant de les 01.30 hores sortiran a escena Els Catarres, un dels grups més populars de Catalunya i, per acabar, Peus i Paus.

- Diumenge 31 de juliol 2016: concert vermut amb la Cobla Mediterrània i la mezzosoprano Marta Valero a les 12.00 hores al Teatre de La Garriga. Presentació del CD de sardanes del compositor garriguenc Josep Sancho Marraco (1879-1960).

A les 18.00 hores, Jam Session de Festa Major oberta al públic al Casino de La Garriga.

A les 19.30 hores, taller obert de DJ amb Edu Elizondo a l'Auditori de l'EMM.

A les 21.00 hores, Sardaxou amb la Cobla Contemporània a la Pista Número 1. Sardanes formades a partir de les melodies de les sèries de televisió més conegudes.

A les 22.00 hores, Bingo Bandes Sonores a l'Auditori de l'EMM.

A les 00.00 hores, Dj Edu Elizondo i Dj Pipo a la plaça del Silenci.

- Dimecres 3 d'agost 2016: concert vermut amb la Rondalla Puiggraciós a l'Auditori de l'EMM.


AgendaConcerts.cat