Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español

Festa Major de Salt 2016: Els Catarres, The Gruixut's, Zoo, The Risas, Vacas Sagradas...


Festa Major de Salt 2016: Els Catarres, The Gruixut's, Zoo, The Risas, Vacas Sagradas...

Salt celebrarà la seva Festa Major 2016 del dia dijous 21 al dimarts 26 de juliol amb una nodrida programació de concerts a l'Era de Cal Zigarro entre els quals destaquen les actuacions d'Els Catarres, els valencians Zoo, The Gruixut's, The Risas o les versions de rock estatal de Vacas Sagradas.

A continuació, programació musical de la Festa Major de Salt 2016:

- Dijous 21 de juliol 2016: El dia que comença la Festa Major de Salt, audició de sardanes a càrrec de la Cobla Contemporània a la plaça Lluís Companys, davant l'Ajuntament, a les 19.00 hores.

A les 20.00 hores, Cercavila del Pregó amb els Amics dels Gegants de Salt, Diables d'en Pere Botero, La Banda del Rec, Colla Gegantera Caixa de Trons i Grallers de Bescanó. El recorregut serà el següent: plantada i sortida de la Coma Cros, carrers Enric Granados, Major, Gallostra, Àngel Guimerà i arribada a la plaça Lluís Companys, davant l'Ajuntament.

- Divendres 22 de juliol 2016: concerts a l'Era de Cal Cigarro a partir de les 22.30 hores amb els grups Korxea –guanyador del concurs Intro 2015-, Erio –guanyador del concurs Salt The Musics 2015, a les 23.30 hores-, Els Catarres a les 00.30 hores i The Risas tancaran el cartell musical d'aquest dia a les 02.45 hores.

- Dissabte 23 de juliol 2016: El grup Casumai farà un concert amb ball tradicional Diola al parc de la Maçana a les 18.00 hores. A la mateixa hora, balls tradicionals de Gàmbia a càrrec de l'entitat Bansang Missira i l'Associació de Joves Gambians, al Passeig Ciutat de Girona.

A les 18.30 hores, Cercavila de Gegants i Batucada amb Els Amics dels Gegants de Salt, La Banda del Rec i la Banda Juvenil dels Diables d'en Pere Botero. Faran el següent recorregut: sortida del carrer Roca Delpech a l'alçada de la plaça Sant Cugat, passeig Marquès de Camps, carrers Major, Mercè Rodoreda, Miquel de Palol i arribada a l'Era de Cal Cigarro.

A les 19.00 hores, concert de l'Orquestra de violoncels Limoncello amb el programa 'De Llach a Bach' a El Canal-Centre d'Arts Escèniques SaltGirona. A la mateixa hora, Les Cançons d'Ulisses en Concert amb l'Associació Cultural Cor Pais Meu, a la plaça del Veïnat.

A les 19.30 hores comencen els concerts a l'Era de Cal Zigarro amb l'espectacle Heavy per Xics. Continuarà la música al mateix lloc amb l'Orquestra Montecarlo a les 22.00 hores, el grup valencià Zoo a les 00.15 hores i el grup de versions de rock estatals Vacas Sagradas a les 01.45 hores. A les 03.15 hores tornarà a oferir un concert l'Orquestra Montecarlo a la mateixa Era de Cal Zigarro.

A les 06.00 hores, Ball del Pijama, Festa de l'Escuma i Discomòbil amb La Bombolla.

- Diumenge 24 de juliol 2016: Cercavila amb els Grallers i Timbalers dels Marrecs de Salt. Recorregut: sortida de la Coma Cros, carrer Enric Granados, passeig Ciutat de Girona, carrer Manuel de Falla

i arribada a la Plaça Lluís Companys.

A les 19.30 hores, l'Orquestra Maravella obrirà la vetllada musical a l'Era de Cal Zigarro. Després de diversos espectacles d'exhibició de balls, l'Orquestra Maravella tornarà a fer un concert de ball de Festa Major a les 22.30 hores. Continuarà la música amb els concerts de The Gruixut's a les 00.30 hores i l'Orquestra Di-Versiones a les 02.00 hores.

- Dilluns 25 de juliol 2016: Ofici solemne de la Festa Major amb l'acompanyament del Cor Parroquial a les 11.00 hores a l'Església de Sant Jaume. A continuació, ballada de sardanes i vermut davant el temple.

A les 12.00 hores, ofici solemne de Festa Major en honor de Sant Cugat a l'Església de Sant Cugat amb la Coral Tribana Salt. A continuació, concert de Festa Major amb la Coral Tribana Salt i direcció de Quim Bonal.

A les 19.30 hores, música a l'Era de Cal Zigarro amb La Principal de la Bisbal. Després d'una exhibició de ball, La Principal de la Bisbal farà un concert de ball de Festa Major a les 22.30 hores.

- Dimarts 26 de juliol 2016: cantada d'havaneres amb el grup Els Cremats a les 20.00 hores a la plaça de la Maçada. Cremat a càrrec de la Colla M'ho Passo Bé.


AgendaConcerts.cat