Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Programa de la Festa del Roser de Maig 2016 de Cerdanyola del Vallès: Amelie, Anti-Patiks, Ítaca Band, La Salseta del Poble Sec, Opatov i molt de reggae i ska


Programa de la Festa del Roser de Maig 2016 de Cerdanyola del Vallès: Amelie, Anti-Patiks, Ítaca Band, La Salseta del Poble Sec, Opatov i molt de reggae i ska

Cerdanyola del Vallès celebra la Festa del Roser de Maig 2016 a partir del 29 d'abril i fins al 2 de maig. La població vallesana omplirà la ciutat, per la seva Festa Major, de música i gresca.

El divendres 29 d'abril començarà la programació musical amb els concerts al Turonet de La Salseta del Poble Sec (22.15 hores) presentant el seu últim disc 'A Sucar!' i a continuació The Txandalls amb versions de tots els temps. El mateix dia, a la Platgeta del Riu Sec, hi haurà Karaoke amb el grup Asucar Karaoke/Discomòbil a partir de les 23.00 hores i continuaran els concerts el grup de rock Psicóticos Cósmicos a les 02.20 hores, la música balcànica de Fanfarrai i el Dj. Sendo.

El dia següent, dissabte 30 d'abril, a la Platgeta del Riu Sec, 'Batalla de Gallos' amb les bases de Jake Franco a les 23.00 hores. Continuarà a partir de les 01.10 el grup de punk Anti-Patiks, a les 02.00 hores Batucámela, a les 02.20 el grup de versions Dalton Bang i tancarà la nit en aquest espai el Dj. de música electrònica Dj. Eter a partir de les 03.30 hores.

El mateix dissabte, el reggae tindrà un lloc preferent a l'Espai SoundSystem. A partir de les 18.00 hores actuaran Jamaikids (infantil), Isaac Cooyah a les 19.30 hores, Romescu Sound a les 20.30 hores, Purple Rockets a les 22.00 hores, Mighty Vybz a les 00.00 hores, Leones Humildes a les 02.00 hores, Reggae Non Verba Crew a les 04.00 hores i, finalment, a les 06.00 hores, pels supervivents o matiners, Tune Fi Tune.

Altres concerts que es faran dissabte seran el dels grups del Conservatori de Terrassa, Escola Pia de Sabadell i El Musical de Bellaterra amb la presentació de l'Orquestra de Joves Acordionistes del Vallès i la participació de la Jonies Band a la Pl. J. Grau i Altayó a les 11.00 hores. També el de La Banda del Látigo a les 15.00 hores al Parc Xarau, el concert participatiu de Cercles de Percussió en el qual tothom participar sense coneixements previs de percussió ni de música, Revival! Tribut a Creedence a The 1916 Irish Pub a les 23.00 hores, el grup Jules a les 20.00 a Cal Pinxo, el folk irlandès de Irish Corner a les 23.15 a la plaça Abat Oliva o la Jam Session oberta a tots els estils a la Sala Circus a partir de les 01.00 hores.

Al Turonet s'esperen dissabte els concerts més multitudinaris amb les actuacions, a partir de les 23.15 de Timon Republik –reggae, punk, latin, ska...-, The Risas a les 00.45 hores i els Ítaca Band a les 02.45 hores.

El diumenge 1 de maig serà un dia on la música que sonarà serà més pop i també indie. Destaca aquest dia l'actuació al Turonet del grup Amelie a les 21.30 hores, un grup de pop-rock que arrosseguen multituds i que han grabat el seu tercer disc en anglès.

D'altra banda, el mateix dia, neix un nou festival a Cerdanyola, l'Amiant Fest, que es portarà a terme a la Platgeta del Riu Sec, i que donarà un altaveu als grups emergents catalans i del panorama underground estatal. Tocaran, a partir de les 18.00 hores, The Stagpies, el grup femení Rombo a les 19.15 hores, The Saurs a les 20.30 hores, Las Ruinas a les 21.45 hores i Opatov a les 23.00 hores.

Altres concerts que es faran el diumenge són el de The Penguins (familiar) a les 18.30 hores a la Plaça J. Grau i Altayó, ballada de Sardanes a les 18.00 hores amb la Cobla Jovenívola de Sabadell a la Plaça Francesc Layret, Ball al Turonet amb l'Orquestra Mediterrànea al Parc del Turonet a les 19 hores, a les 22.30 hores hi haurà Jam Session a la Sala Circus.

Fora de les dates estrictes de la Festa Major, el dissabte 21 de maig a partir de les 21.30 hores, 'Noche del Cante Jondo Roser de Maig' a la Casa de Andalucía de Cerdanyola amb els següents artistes: Al cante Tomasa Guerrero Carrasco "La Macanita" i a la guitarra Manuel Valencia, al cante Antonio Reyes Montoya "Antonio Reyes" i a la guitarra Diego Amaya i al cante Luis Sánchez Martín, a la guitarra José Gabriel Calderón i al baile Maria Davila.


AgendaConcerts.cat