Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

Problemes pel Sónar 2019: A$AP Rocky no actuarà i els muntadors d’escenaris fan vaga

El Sónar –del 18 al 20 de juliol, a la Fira de Barcelona- ha comunicat mitjançant el seu perfil de Facebook que un dels artistes més importants de la pròxima edició, el raper A$AP Rocky, no actuarà en el festival a causa dels seriosos problemes legals que ha d’afrontar a Suècia. L’artista nord-americà va participar en una baralla i està arrestat al país nòrdic. Si el seu cas va a judici, podria ser condemnat fins a sis anys de presó.

El festival ha publicat el següent missatge del mànager d’A$AP Rocky: “A$Ap Rocky està arrestat en una presó sueca per un període desconegut de temps per actuar en defensa pròpia durant un altercat que va tenir lloc. A causa d'aquesta lamentable situació es veu obligat a cancel·lar la seva gira europea i dates de la gira al juliol". En el mateix missatge, el Sónar assegura que fa dies que busca un artista que cobreixi l’actuació d’A$AP Rocky.

D’una altra banda, els muntadors dels elements aeris dels escenaris de la Fira de Barcelona, els anomenats ‘riggers’, faran vaga des d’aquest dijous 11 fins al 20 de juliol. Els treballadors volen que la nova licitació del servei no els afecti però la Fira no garanteix la continuïtat dels seus llocs de treball perquè podria plantejar un problema legal. Si l’empresa actual (UTE Rigging) no pot donar aquest servei, La Fira contractarà una altra empresa perquè munti els escenaris.


AgendaConcerts.cat