Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

A$AP Rocky, condemnat per agressió a Suècia

El veredicte de la justícia sueca ha estat que A$AP Rocky, de nom real Rakim Mayers, és culpable d'agressió a un home a Estocolm. Igualment, dues persones que l'acompanyaven, Bladimir Corniel i David Rispers, també han estat declarades culpables del mateix càrrec.

No obstant això, la cort considera en un comunicat que "l'agressió no va ser d'una naturalesa tan greu que mereixi una sentència de presó" pel que evitaran el seu ingrés en un penal -encara que ha passat un mes a presó provisional- però "els acusats són sentenciats a penes condicionals ".

Per tant, la seva pena queda suspesa durant dos anys, el que significa que evitaran l'ingrés a la presó sempre que no cometin algun delicte durant aquest període de temps. Ell també haurà de pagar 1.300 dòlars a la víctima.

El cas d'A$AP Rocky va aconseguir que fins i tot el president nord-americà, Donald Trump, truquès al seu homòleg suec per aconseguir un alliberament immediat del raper. En no aconseguir-ho, Trump es va enfadar.

La detenció d'A$AP també va colpejar dur a Festival Sónar de Barcelona que es va veure obligat a cancel·lar la seva actuació. Una edició del Sónar que els seus organitzadors consideren la més complicada de la seva història, també per molts altres factors.


AgendaConcerts.cat