Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

Comencen les cancel•lacions a Barcelona pel rebrot de Covid-19: Parc de Fòrum, Jamboree...

El sector de la música en viu ha reaccionat ràpidament a l'anunci del decret de la Generalitat que pretén contenir els rebrots de Covid-19 a Barcelona i part de la seva àrea metropolitana: els concerts de Parc de al Fòrum se suspenen i el Jamboree tanca les portes 15 dies.

I és que sembla que la situació s'està descontrolant, l'epidemiòleg Jacobo Mendioroz, el director de la Unitat de Seguiment de la Covid-19 a Catalunya, no ha descartat que en menys de 15 dies s'hagi de decretar un confinament domiciliari en tota l'àrea metropolitana de Barcelona si les dades no milloren. Seria una volta a la casella de partida després de el procés de desescalada.

El sector de la música s'ha queixat amargament mitjançant un comunicat viral a les xarxes socials assegurant que no hi ha hagut cap contagi en concerts o esdeveniments culturals i, les cancel·lacions, no s'han fet esperar.

El cicle de concerts que es porta a terme al Parc de Fòrum, Nits de al Fòrum, ha anunciat mitjançant un comunicat en el seu perfil de Twitter la seva cancel·lació des del 18 fins al 31 de juliol. Havien d'actuar en aquest gran espai a l'aire lliure durant aquestes dues setmanes grups com Ketama, Pavvla, Mujeres, Tribade, Mishima, Luna Ki, El Yiyo, Smoking Souls ... Segons l'organització, les dates seran reprogramades en la mesura del possible i es retornarà l'import de l'entrada a les persones afectades que així ho desitgin.

L'organització argumenta que "fa un pas al costat" a causa de "la incertesa davant un context de recomanacions i restriccions contradictòries que confon tant a organització com a músics i assistents". Apunta que "no volem que ningú (ni artistes ni públic ni promotors) se senti insegur per participar en un concert a l'aire lliure, encara que aquest es realitzi segons totes les mesures exigides per les autoritats sanitàries i administratives i de moment no s'hagi notificat cap focus en un esdeveniment d'aquestes característiques ".

Per la seva banda, el club de jazz per excel·lència de Barcelona, ​​al Jamboree, ha anunciat al seu perfil de Facebook que tancarà també fins al 31 de juliol, inclòs, tot i ser el primer local a oferir un concert en directe a la ciutat després del confinament.

El festival d'estiu de la ciutat, el Grec, segueix endavant amb tota la seva programació intacta de moment. El Festival Cruïlla i el de Pedralbes també segueixen endavant.


AgendaConcerts.cat