Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English · Lire en Français · 汉语读

Concert de The Flaming Lips amb el públic dins de bombolles de plàstic


Concert de The Flaming Lips amb el públic dins de bombolles de plàstic

El grup The Flaming Lips va portar a terme un concert el divendres 22 de gener al recinte The Criterion (Oklahoma). Aquest esdeveniment musical té una nova característica, el grup i el públic van gaudir de l’espectacle dins de grans bombolles de plàstic. L’espai de la sala va ser dividida amb cordes en una matriu de 10 fileres i 10 columnes amb una bombolla al seu interior.

Aquests aparells tenen una capacitat de fins a tres persones, un altaveu suplementari per millorar les distorsions en el so del grup dins de la bombolla, una ampolla d’aigua, un ventilador a piles, una tovallola per netejar la condensació i una senya per indicar als encarregats de seguretat que l’assistent vol anar al bany. Una vegada que l’usuari s’ha posat una mascareta, els treballadors l’acompanyen als serveis.

Fins a un total de 100 bombolles inflables transparents van allotjar el públic d’un concert d’estrena, el nou àlbum ‘American Head’ del grup de Wayne Coyne, el cantant va assegurar que és més segur un dels seus concerts que anar al supermercat. També van interpretar una versió de la cançó ‘True Love Will Find You in the End’ del desaparegut Daniel Johnston i clàssics del grup com ‘Do You Realize’, ‘She Don't Use Jelly’ i ‘Race For The Prize’.

Una gira de concerts que sembla una bogeria, però podria acabar sent una genialitat que porta per nom l’explícit “Fuck You COVID-19”. Tot i que no és una idea del tot nova en els concerts de The Flaming Lips, abans de la pandèmia del Covid-19, Wayne Coyne habitualment es ficava dins d’una bombolla de plàstic per rodolar entre el públic assistent.

La pregunta de si es pot replicar aquest concert per part d’altres grups té una resposta positiva tot i que és necessària una major inversió i personal format per portar-lo a terme. L’oxigen de cada bombolla dura més d’una hora tot i que és necessària la ventilació per tal d’abaixar la temperatura i millorar el so. Al final del concert, el públic rodola dins de la bombolla fins fora de la sala on, abans de sortir, s’ha de tornar a posar la mascareta.


AgendaConcerts.cat