Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

Finalment es cancel•la el festival ‘Barcelona, ens en sortirem’

Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, ha anunciat mitjançant el seu compte de Facebook que el festival ‘Barcelona, ens en sortirem’ finalment “no es farà”, afegint que s’ha pres aquesta decisió després de les crítiques de part del sector cultural que ha declinat participar (Sopa de Cabra, Els Catarres, Suu, Lildami, Txarango, Stay Homas, Koers o Clara Peya) en un esdeveniment pressupostat en 200.000 euros mentre la ciutat viu un estat d’emergència sanitària a causa del coronavirus. Els artistes havien de cobrar un caixet reduït que el grup Txarango ha valorat en 1.500 euros.

Arran de la polèmica, l’Ajuntament havia anunciat que les productores de l’esdeveniment (El Terrat i Mediapro) que s’havia de portar a terme a balcons i terrats de la ciutat es farien responsables de les despeses, sense cost per l’erari públic, però “valorant el malestar generat, els organitzadors decidim cancel·lar”.

L’esdeveniment s’havia d’emetre el 9 de maig a TV3 i BTV com un homenatge a les víctimes del coronavirus i en agraïment a l’esforç de la població confinada durant setmanes. També havien de participar Joan Manuel Serrat, Silvia Pérez Cruz, Amaia, Antonio Orozco, Leiva, Coque Malla...


AgendaConcerts.cat