Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

Elche Live Music 2018, ajornat per previsió de pluges


Elche Live Music 2018, ajornat per previsió de pluges

Actualització a les 1104 del 06/04/2018

Si fa unes setmanes el Primavera Trompetera era ajornat per previsió de pluges, aquest cap de setmana és el torn de l'Elche Live Music. És el que té la imprevisible primavera, grans riscos per celebrar esdeveniments a l'aire lliure.

L'organització del festival ha emès un comunicat en el qual anuncia que el festival, que s'havia de celebrar el dissabte 7 d'abril, finalment es portarà a terme en dos dies diferents: 20 d'abril i 12 de maig.

Els assistents al festival que ja tenien l'entrada i no poden anar al festival en aquests dies poden tornar-la, els que només poden anar un dia hauran de tornar l'entrada i comprar-la de nou del dia que pertoqui.

El repartiment de grups per dies queda de la següent manera:

El 20 d'abril actuaran Sidonie, La Casa Azul i Kuve. El 12 de maig, Love of Lesbian, Elefantes, Women Beat, Atientas i Polos Opuestos. L'entrada d'un dia val 20 euros i l'abonament, 30 euros.

------------------------

Love of Lesbian encapçalen la tercera edició de l’Elche Live Music Festival. L’esdeveniment musical alacantí se celebrarà el dia 7 d’abril a partir de les 16:00 hores al pàrquing de Candalix.

També actuaran els grups d’indie pop-rock Sidonie, La Casa Azul i Elefantes. Menys coneguts són Kuve, Women Beat, Polos Opuestos i Atientas.

Amb aquest cartell es pretén trencar els 4.000 assistents de la seva passada edició en el qual van participar Fangoria, Miss Caffeina, Second o Full.


AgendaConcerts.cat