Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español

Festa Major de Valls 2017: Lendakaris Muertos, Alejo Stivel, Los Manolos, Green Valley...


Festa Major de Valls 2017: Lendakaris Muertos, Alejo Stivel, Los Manolos, Green Valley...

Imatge: Amparo Sánchez, actuant al Festival Altaveu 2015 (Copyright: Fco Javier Rivas)

Valls celebrarà la seva Festa Major de Sant Joan 2017 del divendres 23 al diumenge 25 de juny. La programació musical és àmplia i gratuïta a la localitat tarragonina.

Del programa de concerts destaquen les actuacions del grup de punk Lendakaris Muertos, l'ex-Tequila Alejo Stivel, la rumba de Los Manolos, el reggae-dancehall de Green Valley o la gira de comiat d'Aspencat.

A continuació, la programació musical per dies de la Festa Major de Valls 2017:

- Divendres 23 de juny 2017 (23/06/17): La nit de la revetlla de Sant Joan actuarà l'ex-Tequila Alejo Stivel amb grans èxits dels '70 i els '80 com 'Rock'n'Roll en la plaza del pueblo', 'Salta', 'Enamorado de la moda juvenil'...

També pujaran a l'escenari el grup de rumba Los Manolos després de tornar a reunificar-se per commemorar els 25 anys de carrera amb 'Amigos para siempre' com el seu gran 'hit' que les Olimpiades del '92 a Barcelona varen popularitzar.

Tancarà la nit els Ebri Knight amb el seu 'folk-rock hooligan'. El grup d'Argentona mescla música de taberna irlandesa amb punk, rock o música tradicional catalana.

- Dissabte 24 de juny 2017 (24/06/17): El dia de Sant Joan actuarà el grup Animal. Una banda que ha triomfat amb el seu single 'Només amb tu' i que en només un any ha trepitjat un bon grapat dels escenaris de festa major de Catalunya.

Seguiran els valencians Aspencat, molt més durs i reivindicatius, seguint amb la seva gira de comiat i que mesclen rap, dubstep, reggae o instruments de vent.

Per acabar la nit sortiran a escena Green Valley. Un grup on predomina el reggae i el dancehall amb missatge positiu.

- Diumenge 25 de juny 2017 (25/06/17): El grup de folk Roba Estesa serà l'encarregat d'obrir l'últim dia de les festes. Seguirà la festa amb Amparo Sánchez, Amparanoia, que fa 20 anys va publicar el seu primer disc 'El poder de Machín'. Tancaran escenari i festes el grup de punk Lendakaris Muertos: canya, humor i crítica social.


AgendaConcerts.cat