Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

Barcelona prepara un festival musical des dels balcons de la ciutat


Barcelona prepara un festival musical des dels balcons de la ciutat

Barcelona prepara un homenatge a la ciutadania que ha estat confinada durant cinquanta dies sota el nom ‘Barcelona, ens en sortirem’. El dissabte 9 de maig es podran veure les actuacions en diversos balcons i terrasses de la ciutat dels següents artistes: Joan Manel Serrat, Sílvia Pérez Cruz, Manolo García, Marina Rossell, Maria del Mar Bonet, Antonio Orozco, Amaia, Txarango, Els Catarres, Stay Homas, Sopa de Cabra, Sidonie, El Niño de la Hipoteca, Dorian, Joan Dausà, Clara Peya, Lildami, Koers, Suu i Roba Estesa. També participaran des de Madrid Coque Malla i Leiva. El repertori girarà al voltant del concepte de la superació col·lectiva.

Els concerts s’emetran a partir de les 18 hores  i es podran veure a la web de l’Ajuntament, TV3 o la televisió municipal BTV amb plans aeris dels carrers i places buits de la ciutat. El concert serà presentat per Andreu Buenafuente i Clara Segura i hi haurà una actuació final sorpresa.

No està de més dir que cap seguidor ha de buscar on es faran aquests concerts no només per ser contraproduent a l’hora de promoure el necessari distanciament social sinó perquè els concerts que s’emetran no seran en directe, es gravaran amb drons en dies diferents.


AgendaConcerts.cat