Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

Festival Ciutat Flamenco Barcelona 2019: Miguel Poveda, Rocío Márquez, Maria Terremoto...


Festival Ciutat Flamenco Barcelona 2019: Miguel Poveda, Rocío Márquez, Maria Terremoto...

Torna el Festival Ciutat Flamenco de Barcelona amb un impressionant cartell encapçalat per figures com un dels millors cantaores del país, Miguel Poveda -repasando diversos pals del flamenc-, les cantaoras Rocío Márquez -presentant 'Visto en El Jueves', amb versions de grans artistes del flamenc, El Jueves és un mercat de Sevilla- i María Terremoto -presentant 'La huella de mi sentío'- o el guitarrista Chicuelo presentant 'Carne y Uña'.

En l'esdeveniment que es durà a terme del 16 al 31 de maig també actuaran el saxofonista Antonio Lizana -barreja de flamenc, jazz i world music, presentant els seus tres últims discos en l'espectacle 'De Cádiz a Nueva York'-, el cantaor Pere Martínez -palos clàssics del flamenc-, el guitarrista Antonio Rey -tradició flamenca, jazz i música africana, presentant 'Dos partes de mi'- o l'espectacle 'Bailaoras. El Nuevo Tiempo' amb Carmen La Talegona, Lucía La Piñona, María Moreno, Mercedes de Córdoba, Rosario Toledo i, com a artista convidada, la mítica La Chana.

En el 40è aniversari del Taller de Músics, escola de música promotora del festival, el pianista Lluís Vidal revisitarà la 'Suite Iberia' de Manuel de Falla amb una big band a L'Auditori.

Com a novetat en aquesta 26a edició, el festival portarà a terme el seu primer Congrés de Flamencologia i Pedagogia amb tallers, conferències i exposicions i la col·laboració del Tablao Flamenco Cordobés de la Rambla.


AgendaConcerts.cat