Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Barcelona · València · Palma · Alacant · L'Hospitalet de Llobregat · Elx · Terrassa · Badalona · Sabadell · Castelló de la Plana · Lleida · Tarragona · Mataró · Santa Coloma de Gramenet · Reus · Girona · Sant Cugat del Vallès · Cornellà de Llobregat · Torrevieja · Sant Boi de Llobregat · Torrent · Rubí · Orihuela · Gandía · Manresa · Paterna · Benidorm · Sagunt · Vilanova i la Geltrú · Castelldefels · Viladecans · El Prat de Llobregat · Granollers · Alcoi · Cerdanyola del Vallès · Sant Vicent del Raspeig · Mollet del Vallès · Elda · Vilarreal · Calvià · Eivissa · Manacor · Vic · Figueres · Esplugues de Llobregat · Gavà · Tortosa · Salt · Sitges · Igualada

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español

Festival Embassa't 2017 de Sabadell: La Bien Querida, The New Raemon & Mc Enroe...


Festival Embassa

Actualització a les 17:30 hores del 04/04/2017

L'Embassa't ha anunciat que els grups Cala Vento, Anímic i Estúpida Erikah també participaran en el festival de Sabadell.

Cala Vento actuarà al festival després de repassar tota la geografia estatal de la mà del cicle de concerts Girando Por Salas. El duo termina aquest periple actuant dues nits seguides a la sala BeGood de Barcelona.

Anímic, una de les bandes més interessants del panorama estatal, presentarà el seu nou disc 'Skin'.

Finalment, Estúpida Erikah és un dels grups més coneguts de Terrassa, veïns del festival.

--------------------------------------------

Imatge: La Bien Querida, actuant al Primavera Club 2012 (Copyright: Fco Javier Rivas)

L'Embassa't ha anunciat un parell de concerts per la seva edició del 2017: el concert de La Bien Querida, Neleonard i Zulu Zulu i el de The New Raemon & Mc Enroe (acústic) amb Pantaleó.

El festival de Sabadell es portarà a terme el divendres 9 i dissabte 10 de juny i encara li falta anunciar molts grups. Els concerts es faran a Can Marcet (carrer Permanyer, 7). L'abonament està a un preu final de 25 euros.

Els caps de setmana d'abril, el Mirador del Museu del Gas de Sabadell s'ompliran de música cap al migdia. Són els Vermuts de l'Embassa't i la programació és la següent (5 euros, consumició inclosa):

- 2 d'abril: Donallop i Marta Delmont

- 8 d'abril: Ariana Abecasis

- 9 d'abril: Jo Jet i Maria Ribot i Pavvla

- 23 d'abril: Renaldo & Clarà

- 30 d'abril: Màia i Aloha Bennets

El divendres 26 de maig a partir de les 7 de la tarda es durà a terme a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona el Concurs Fàbrica Embassa't. Es tracta de la final d'un concurs de bandes amb quatre grups finalistes. Un certamen que vol ser llançadora de nous talents del país. Els grups es poden apuntar a la pàgina del festival fins a l'1 de maig.