Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

El Sónar cancel•la l’edició 2020 pel coronavirus

Semblava difícil empitjorar una edició del Sónar després que el festival patís el 2019 el seu “annus horribilis” per culpa d’una vaga de treballadors de la fira de Barcelona que gairebé obliga a cancel·lar l’esdeveniment de música electrònica, la detenció del cap de cartell A$AP Rocky a Suecia i fins i tot una multa per fer servir animals, cavall i mussol, per part de Cecilio G. Doncs bé, com s’acostuma a dir avui en dia, “agafa’m la birra”...

El Sónar ha anunciat que cancel·la l’edició del 2020 a Barcelona i L’Hospitalet de Llobregat , prevista del 18 al 20 de juny, per culpa de la pandèmia del coronavirus que impossibilita per precaució sanitària les grans masses de gent. En aquesta edició havien d’actuar The Chemical Brothers, Arca, The Black Madonna, Richie Hawtin... No obstant això, ja ha anunciat les dates del Sónar 2021 a Barcelona: del 17 al 19 de juny.

Aquest gran esdeveniment de música també té una gran fira professional, anomenada Sónar +D, que ha reprogramat les seves dates pel 18 i 19 de setembre al CCCB de Barcelona, lloc on va néixer l’any 1994, en una edició extraordinària, intercalant art i tecnologia. Això no obstant, els organitzadors han assenyalat que serà un esdeveniment en la seva major part en línia i que només podria acollir públic en funció del desenvolupament de la normativa sobre els aforaments dels espais públics.

El festival ha cancel·lat abans que el Govern Central prengui una decisió sobre la possibilitat de cancel·lar tots els festivals, decisió que espera tot el sector i altres macrofestivals encara sense cancel·lar com el Mad Cool o el Primavera Sound, a causa dels grans costos que suposa l’anul·lació d’un d’aquests esdeveniments al promotor. Les paraules que desitgen escoltar els promotors del Govern son “força major”.


AgendaConcerts.cat