Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

Les Festes de Gràcia 2020 no tindran concerts de nit


Les Festes de Gràcia 2020 no tindran concerts de nit

Les Festes de Gràcia se celebraran el 2020, concretament del 15 al 21 d’agost, una gran notícia per la ciutat de Barcelona que recupera la normalitat després de patir la pandèmia mundial de la Covid-19.

No obstant això, per evitar aglomeracions i fomentar la distància social, el mantra de “la nova normalitat”, no es portaran concerts durant la nit. Totes les activitats acabaran abans de les 23h i s’establirà un control d’aforament. A més, hi haurà esdeveniments amb cita prèvia i es reduirà el seu format.

El pregó es farà en un interior i no a una plaça com sol ser habitual. El guarnit serà més simbòlic que en altres ocasions i només ocuparà la part superior de les façanes i, en conseqüència, no hi haurà competició entre els carrers.

Com se sol dir, no hi ha mal que per bé no vingui. Les festes seran molt més tranquil·les del que és habitual i podrien suposar un alleujament per a molts veïns que aquests dies acostumen a marxar del barri espantats a causa del soroll i les multituds, fins a dos milions de persones, que envaeixen el barri no sempre de forma cívica i respectuosa.

En definitiva, les Festes de Gràcia 2020 permetran dosis d’alegria pels veïns de Gràcia en un format més arrelat en les antigues festes que en les multitudinàries dels últims temps, amb molts visitants centrats en el consum no responsable d’alcohol.


AgendaConcerts.cat