Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español

Los Ganglios se separen


Los Ganglios se separen

Los Ganglios han anunciat la seva dissolució i la cancel·lació de tots els seus concerts en el seu perfil de Twitter: "Per assumptes personals hem decidit acabar amb los Ganglios. Queden cancel·lats tots els concerts. Perdó per les molèsties i gràcies per tot ".

La pròxima setmana tenien previst actuar a la Festa Major de Sabadell (7 de setembre). A continuació tenien previstos concerts a Madrid (Sala El Sol, 21 de setembre), Alacant (Las Cigarreras, 28 de setembre), Còrdova (Ambigú Axerquía, 3 d'octubre), Màlaga (Cochera Cabaret, 4 d'octubre), Granada (Sala Prince, 5 d'octubre), Bilbao (Bar Muelle, 18 d'octubre) i Sant Sebastià (Sala Dabadaba, 19 d'octubre).

El grup era de Badajoz però afincat a Barcelona que combinava múltiples estils com el punk, el techno o el pop, fent gala d'un gran sentit de l'humor i una ironia vinculada moltes vegades a fenòmens d'Internet i les xarxes socials, format per Xoxé Tétano (veu i ritmes), Rafael Filete (guitarra), Leli Loro (teclat i baix) i Mariana Scaravilli (guitarra i teclats).

Seves són cançons com 'LOL', 'La cúmbia de Félix y Jacques', 'Babieca hiede', 'El Subiduki', 'Calvario' o 'S.A.N.Z.'.


AgendaConcerts.cat