Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español

Festival Deleste 2019, a València: Los Planetas, Los Punsetes, El Petit de Cal Eril...


Festival Deleste 2019, a València: Los Planetas, Los Punsetes, El Petit de Cal Eril...

El Festival Deleste se celebrarà el dissabte 17 de novembre al Palau de la Música de València, estrenant ubicació, amb un cartell encapçalat per Los Planetas, interpretant sencer el seu celebrat disc ‘Una semana en el motor de un autobús’ juntament amb el quintet de corda Cosmotrío i David Montañés al piano. Els arranjaments han estat elaborats per Alonso Carmona, Germán Tejerizo i el mateix David Montañés. També es projectaran imatges creades per l’ocasió obra de l’artista MAX.

A l’esdeveniment, amb tot el paper venut i sota sostre, també actuaran Los Punsetes, La Bien Querida en format acústic, Sr. Chinarro o El Petit de Cal Eril.

Un festival de música independent que completen, en una jornada maratoniana de les 11.30 a les 2 de la matinada, grups com Els Jovens, Marem Ladson, Wind Atlas, Los Invaders, Fuego Amigo i The Basement.

S’espera per tant molta comoditat pels assistents i un bon so. De la mateixa manera, en haver-hi només un sol escenari no hi hauran encavalcaments. Això sí, amb un aforament limitat que en aquesta edició s’ha esgotat.

Diumenge 18 de novembre es portarà terme una jornada familiar, amb entrada gratuïta pels portadors de la polsera del festival i menors de 12 anys, al Convent Carmen anomenada Deleste Kids que és una novetat de la sèptima edició del festival.


AgendaConcerts.cat